الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه بیشتر در مورد تغذیه کم کاری بگی ، مخصوصا در مورد هاشیموتو اگر اطلاع داری
خودمم تیرویید کم کار هاشیموتو دارم همینقد میدونم که ماهی و گردو و آجیل خوبه باید ید به اندازه ی کافی مصرف کنی دارو رو صبح ناشتا نیم ساعت قبل از صبحانه بخوری تا ۴ ساعتم آهن و لبنیات و منیزیم نخوری اگه بتونی استرستم کم کنی و ورزش کنی که بهتره
من دوتا بچه دارم بیماریمو تازه متوجه شدم ولی تو بارداری دومم یه مدت لووتیروکسین استفاده کردم درواقع بدنم تو این وضعیت بود ولی هنوز خودشو نشون نداده بود نگران نباش با دارو کنترل میشه مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه
من تازه فهمیدم هاشیموتو دارم چون گفتن بهم خود ایمنی هست خیلی ناراحت شدم ، من anti tpo و آنتی تیروگلوبینم خیلی بالا هست اما TSH هنوز تو بازه نرمال هست ، اما با اینکه TSH نرماله نسبت به آزمایش پارسالم عددش یکی اضافه شده ، پارسال ۲بود ، امسال سه و نیم ، اما دکتر گفت دارو مصرف نکن ، حالا میخوام یه دکتر دیگه هم برم