عروسی دختر خواهر شوهرمه.فقط مادر شوهرم گفت بیاین عروسی..اما همسرم منتطر بود خواهرش یه تماس یا پیام بده بهش دعوت کنن..فقط عروس خودش کلیپ دعوتنامه عروسی استوری کرده بود بعد من ریپلای زدم تبریک گفتم بعدش عروس همون کلیپ رو برام فرستاد همون لحظه..کارت دعوت هم کلی خریدنا..اما اصلا جلوی ما اسمی از عروسی نبرد خواهر شوهرم تا الان که عروسی داره شروع میشه
کلا ما رو تو هیچ مهمونی و تولدی و هیچی دعوت نمیکنن..با اینکه من چقدر مهربونم باهاشون..اما حداقل انتظار داشتم خواهر شوهرم دعوت کنه زبونی ..خیلی ارتباط و آمد وشد نداریم که بگم راحتیم حالا باهام و این حرفا نداریم و..
نه بدون دعوت هیچ جا نمیرم من اصلا خود مادر همسرم اینجوری که اگه بگن عروست هم بیاد میگه زنگ بزن به خود عروسم بگو یا اگه به همسرم بگن میگه به خانومم بگین یعنی هر جا دعوت باشیم منو همسرم به خودم زنگ میزنن چون میدونن من با دعوت یکی دیگه جای نمیرم
نه بدون دعوت هیچ جا نمیرم من اصلا خود مادر همسرم اینجوری که اگه بگن عروست هم بیاد میگه زنگ بزن به خو ...
به ما نه..فقط میدونم مادرشوهرم الکی از طرف خواهرشوهرم دعوت کرد..نمیتونست به وویس بده یا یه پیامک به خودم یا همسرم؟؟حالا همسرم میگه اجازه نمیدم برید..بچه هام چقدر منتطر عروسی ان..لباس هم آماده کرده بودیم حتی