2777
2789
عنوان

سلام بچه ها شما عروسی دعوت نباشید میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 23 پست
به ما نه..فقط میدونم مادرشوهرم الکی از طرف خواهرشوهرم دعوت کرد..نمیتونست به وویس بده یا یه پیامک به ...

کار درستی می‌کنی نرو من هرجا دعوت باشم به خودم میگن‌ چون می‌دونن‌ من با حرف و دعوت کسی دیگه هیچ جای نمیرم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مگه میشه دایی عروس نباشه شما اقوام نزدیک به حساب میاید باید بریدفیلم رو فرستاده برای دعوت دیگه سرشون ...

اینطور نیست..میدونم از قصد کرده خواهرشوهرم..چون با خانواده شوهرش اوکی نیست به مادرشوهرم گفته من دعوت نمیکنم خانواده شوهر رو دخترم خودش دعوت میکنه بکنه..دقیقا همین رفتار رو با ما کرد..وگرنه ۸۰۰تا دعوتنامه خریدند به گفته مادرشوهرم.به تک تک فامیل تماس گرفته الا ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درستی می‌کنی نرو من هرجا دعوت باشم به خودم میگن‌ چون می‌دونن‌ من با حرف و دعوت کسی دیگه هیچ جای ...

حتی مادر شوهرم ازم پرسید فلانی با شما تماس گرفت دعوت کرد؟؟گفتم نه..فوری حرف رو پیچوند و گفت به من گفته به شما بگم.از اونطرف اگه نرم مادرشوهرمم میخورتم

حتی مادر شوهرم ازم پرسید فلانی با شما تماس گرفت دعوت کرد؟؟گفتم نه..فوری حرف رو پیچوند و گفت به من گف ...

شما زن دایی میشی همسرت دایی فامیل درجه یک حساب میشه باید جز نفر های اول باشین که کارت میارن واستون بعد به لفظ یکی دیگه دعوت بشین من جات‌ بودم نمیرفتم 

حتی مادر شوهرم ازم پرسید فلانی با شما تماس گرفت دعوت کرد؟؟گفتم نه..فوری حرف رو پیچوند و گفت به من گف ...

خوب چرا جوابش رو ندادی یوقتایی واقعا ما بخاطر رودربایستی خودازاری داریم یه کلمه حرف میتونست باعث بشه انقدر درگیری ذهنی پیدا نکنی

شما زن دایی میشی همسرت دایی فامیل درجه یک حساب میشه باید جز نفر های اول باشین که کارت میارن واستون ب ...

دقیقا همینه..همسرم هم میگه اجازه ندارید برید..ازونطرفم زبون مادرشوهرمو چیکار کنم ؟میخورتم اگه نرم..حریفشون نیستم همیشه حق به جانبن

خوب چرا جوابش رو ندادی یوقتایی واقعا ما بخاطر رودربایستی خودازاری داریم یه کلمه حرف میتونست باعث بشه ...

چون حوصله چرت و پرت گفتنش رو ندارم..حریف زبونشون هیچکس نیست.فقط گفتم نه..بعدشم سرد رفتار کردم

دقیقا همینه..همسرم هم میگه اجازه ندارید برید..ازونطرفم زبون مادرشوهرمو چیکار کنم ؟میخورتم اگه نرم..ح ...

بنداز پای همسرت بگو همسرم گفته من دعوت رسمی نشدم که بخوام برم 

بنداز پای همسرت بگو همسرم گفته من دعوت رسمی نشدم که بخوام برم

فورا با همین لفظ میگن زیر سر زنشه...یه جونورایین..همسرمم همین میگه بگو من اجازه ندادم هرچی گفتن بگو از من بپرسند ..عجب گیری کردیم..خدا همچین آدمایی سر راه هیچکس قرار نده