2777
2789
عنوان

خیلی خستم

74 بازدید | 15 پست

پسرمون دوسالو هفت ماهشه، بسیار شیطون، باهوش، پر حرف و تنهایی با خودش بازی نمیکنه ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم با خانواده یک ساعت و نیم راهه،(اراک تا بروجرد)، ولی این هشت ساله که اراکیم من همش آرزومه بریم بروجرد، خلاصه دو سه هفته ای یک بار سه روز میریم بروجرد اون هفته رفتیم، ولی بااینکه پنج روزه اومدیم من بشدت خسته ام خیلی یزدان انرژی میخواد با کالسکه بیرون میبرمش کلی باش بازی میکنم میرقصیم‌ ولی اکثرا بداخلاقو کم حوصلست دکترم بردم ویتامیناشم میدم ولی خیلی بداخلاقه....منم جسمی و روحی دیگه واقعا خستم....نمیدونم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبایل دستش نمیدم، ولی همش داد میزنه سرم یا منو میزنه همش بازی میخواد نمیذاره درست درمون آشپزی کنم، نمیذاره یخ دقیقه بشینم همس بلندم میکنه بازی منم خسته میشم اصلا سرش داد نمیزنم بسیار باهاش آرومو مهربونم نمیدونم چرا بدخلقه