2777
2789
عنوان

اصلا اعتماد به نفس ندارم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بگم خودمو قایم میکنم از دید باورت میشه؟😑

واییی خیلی بده خودم چهار سال میش اينجوری بودم...باید تو همه موارد کار درس اخلاق خودتو توسعه بدی تا اعتماد به نفست زیاد شه و از محیط هایی که بی دلیل بهت حس بدی میدن فقط دور شوووو

چه خوشگلی ماشاللهشکل بازیگرای خاص هندی میدی

آره میگن شبیه هندی هام ، یه خواهر دارم کوچیکه ۱۵ سالشع انقد بهم گفته آبجی اول خوشگل بودی الان پیر شدی اعتماد به نفسمو با خاک یکی کرده😂 بعضی وقتام میگه دوستام میگن خوشگلی کجات خوشگله

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

آره میگن شبیه هندی هام ، یه خواهر دارم کوچیکه ۱۵ سالشع انقد بهم گفته آبجی اول خوشگل بودی الان پیر شد ...

بذار منم ببینم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

لباتو ژل زدی؟؟؟خوشگلی چرا الکی رو خودت ایراد میزاری؟

سه سال پیش زدم ولی رفته الان لبام ژل نداره یه بار زدم اون موقع هیچ برا ترمیم هم نرفته بودم 

خواهر کوچیکم انقد میگه قبلا بهتر بودی خودمم باورم شده چه بدونم

به نظرم موی کوتاه بهت بیاد مثلا مثل این عکسه ببین

اره کوتاه خیلی میاد بهم بلندم میاد موهامو از پشت بافتم اینطور دیده میشه

واییی خیلی بده خودم چهار سال میش اينجوری بودم...باید تو همه موارد کار درس اخلاق خودتو توسعه بدی تا ا ...

اره خیلی حس بدیه 🥲

اره خیلی حس بدیه 🥲

عه وا بازم گذاشتی من ندیدم؟😐

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

عکس خودمو یا ابجی؟

خودت