2777
2789

دخترم ششم دولتی  هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن....منم یک گروه تشکیل دادم و چند تا از مامانا رو عضو کردم حرف زدیم و قرار شد شنبه بریم مدرسه اعتراض کنیم...حالا پشیمون شدم و میترسم ...میترسم بریم مدرسه بگن معلم نداریم و عوض نکنن و همه چیز سر من بشکنه و با من و بچم لج بشن...مخصوصا که هنوز دختر کوچیکم سال دیگه هم قراره بره اونجا...میترسم همین معلم بازنشسته که با دخترم خوبه اونموقع دشمن بشه اگه بفهمن من گروه زدم....چیکار کنم؟ گروه رو پاک کنم؟ برم مدرسه؟ بگم پشیمون شدم نمیام؟؟ دارم از استرس میمیرم ....دخترم فوق العاده مظلوم و بی اعتماد بنفس هست میترسم مشکلی پیش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگن زنه مشکل روحی داره خودش میزنه گروه بعدم پاک میکنه 

یکدفعه نکن 

بگو ممنوعه زدن گروه بهم گفتن منم پاک میکنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب چه کنم؟

فعلا اروم از اول دونه دونه پیام های خودت رو پاک کن نا محسوس بعد کم پیدا شو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب چه کنم؟

دیگه کاریه که شده نترسگروهم پاک نکن  ببین با مادرا قبلش هماهنگ کن که همه نفری باهم با معلم صحبت نکنید خیلی اروم نگید اومدیم اعتراض بگید اومدیم با معلم درمورد وضعیت بچها حرف بزنید خیلی اروم اگر روشی از معلم اشتباهه با هم صحبت کنید تا روشش رو تغییر بده جلوی مدیر و معاون هم اصلا صحبت نکنید بنظرم 

واینکه اول ازش تعریف کنید اگر کادر مدرسه مشکوک شدن انگار واقعا اومدید فقط احوال درس بچها رو بپرسید 

یکی از مادرا شیطونی کرد فوقش مدرسه بچه اتو عوض میکنی دعوا راه نندازیا