الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم کسانی که شغل خیاطی رو انتخاب میکنن باید خیییلی سرزبون دار و پررو باشن وگرنه فامیل و دوست و اشنا سواستفاده زیادمیکنن، ما یه خیاط داریم تو فامیل اصلا سر پول باکسی تعارف نداره تازه قیمتاشم بالاست ولی کارش خوبه میبریم خیاطی براش اگه سرش شلوغ باشه رک میگه فعلا تا یکی دوماه نمیتونم انجام بدم اگه دیرت نمیشه بزار پارچه رو
اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان میشوند! روزگاریمیرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب میکنند❗️. 🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یکنوشته.🥀
یک طرفه نباید به قاضی رفت،زنداداشم خودش آدم پرتوقعی هست کلی وسیله از بقیه میگیره ،من احساس میکنم همسایه رو کارهایی که برای زن داداشم کرده خیاطی آورده ،و اصلا انتظار اینکه زنداداشم ازش پول بخواد رو نداشته،گفته یه تعارف میزنم اونم میگه نه تو به من خوبی کردی فلان کردی این چه حرفیه،ولی زنداداشم پرو تر از این حرفها بوده قیمت داده کرکو پر همسایه فرررررر خورده رفته دیگه حرف پولم نزده
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
اسی اون خجالت نکشیده چرا تو خجالت میکشی مزد زحمتت رو میخوای ،شماره کارت بفرست بگو عزیز پول دوخت لباس اینقدر میشه بی زحمت بفرست خیلی پول لازم دارم،ناراحت هم شد که شد اگه ناراحت شد بدون آدم بی وجدان هست،و خوشحال باش اگه رفت آمد قطع کرد قهر کرد
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
میدونم جانم🤩❤️میگمیعنی من تا حالا اصلا حتی ی کبریتم نگرفتم ازش
اسی پیام بده پولت رو بگیر ،منم هیچوقت روم نشد وسایلم رو که بقیه بردن رو بگیرم ،الانم که میخوام برم بخرم زورم میاد ،دلمم میسوزه وسایلم دست اوناست یکی دوبار گفتم پس بدید بهانه اوردن،خدا ازشون نگذره راحت حق مردم رو میخورن،بعد اونوقت ما عذاب وجدان داریم که اگه حقمون رو بخوابم اونا ناراحت میشن