2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن قرینه نبود بعد ۲ سال قرینه شد خیلی ورم داشتم اللنم بعضی وقتت دارم

بسلامتی عالی شده

منم بینیم حدود ۵۰ روز عمل کردم سوراخ هام قرنیه نیست دکترم میگه ورمه به مروز زمان ترمیم میشه و یه شکل میشن

نوک بینیم یکم گرده و از روبخ رو پهنه، دکترمیگه ورمه بنظرت به حرفش اعماد کنم؟

بسلامتی عالی شدهمنم بینیم حدود ۵۰ روز عمل کردم سوراخ هام قرنیه نیست دکترم میگه ورمه به مروز زمان ترم ...

۵۰ روز ک همش ورمه 

صبر کن تا ۲ سال اگر گوشتی بودی 

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

ن قرینه نبود بعد ۲ سال قرینه شد خیلی ورم داشتم اللنم بعضی وقتت دارم

پره بینیت بخیه خورده؟جاش رفته یا دقت کنی معلومه؟

سوراخ بینت زیاد باهم فرق داشتن؟

ببخشید زیاد سوال میکنم اخه استرس دارم 

پره بینیت بخیه خورده؟جاش رفته یا دقت کنی معلومه؟سوراخ بینت زیاد باهم فرق داشتن؟ببخشید زیاد سوال میکن ...

اره بخیه خورد زیاد هم خورد چوم بینیم‌پهن‌بود 

ن ب کل رفته ،پماد ترمیم کننده داد دکترم اصلان جاش پیدادنیست 

اره زیاد فرق داشتن اللن کامل درست شده 

اره بخیه خورد زیاد هم خورد چوم بینیم‌پهن‌بود ن ب کل رفته ،پماد ترمیم کننده داد دکترم اصلان جاش پیداد ...

برای منم سوراخ هام بزرگ بود جمع کرده ولی قرینه نیست 

تا چندوقت زدی؟منم ترمیم کننده سیکالیفت میزنم تو اینه دقت میکنم هنوز معلوم یکی ازسوراخ ها با اینکه پماد میزنم چرب میکنم شایدم فعلا زوده نمیدونم

برای منم سوراخ هام بزرگ بود جمع کرده ولی قرینه نیست تا چندوقت زدی؟منم ترمیم کننده سیکالیفت میزنم تو ...

زوده فعلان عجله نکن 

من تا ۶ ماه زدم