2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکارکنم

96 بازدید | 9 پست

ماتازه خونه خریدیم قراربودهفته پیش فامیل هام بیادبه دلایلی کنسل شدمونداین هفته جمعه بیان عمه هام بادخترهاوعروس هاشون خاله هاوزن دایی هام بادخترهاشون 

خونواده شوهرم هم هفته پیش اومدن امافامیل هاش فقط خاله اش وزن داییش یه بارزنگ زدن گفتن اگه جشن بگیری ماروهم دعوت کن الان شوهرم میگه فامیل های اونم دعوت کنم یدفعه همشون باهم بیان میگم عمه هاش اصلایه زنگ هم نزدن تبریک بگن زشت نیست خودم دعوتشون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیفهمم شمام زنگ زدین به بچه هاشون خونه خریدنو تبریک گفتین؟وااا چه چیزا آدم میفهمه تو این سایت

والامادرشوهرم گیرداده بودزنگ بزن مگرنه خودم میدونم کارخوبی نیست 

والامادرشوهرم گیرداده بودزنگ بزن مگرنه خودم میدونم کارخوبی نیست

تورو خدا یه بار دیگه گیر داد گوش نکن 

اصلا ممکنه بعضیا برداشت بد بکنن

الانم اگر فقط به خاطر اینه که میگی زنگ نزدن اشکال نداره بگو یه باره مهمونی بده خودت راحت بشی 

تورو خدا یه بار دیگه گیر داد گوش نکن اصلا ممکنه بعضیا برداشت بد بکننالانم اگر فقط به خاطر اینه که می ...

نه به خاطره اون نیست واسه من مساله ای نیست دعوتشون میکنم میگم بدنشه نگن خودش زنگ زده بریم دیدن خونشون 

انگارفامیل های شوهرم رسمشونه اماواسه من یجوریه طرف خودش زنگ بزنه بگه بیایین حتی فامیل های خودم خودشون گفتن من دعوت نکردم