2777
2789
عنوان

خرابی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینی منو دکتر متین قاضی زاده خراب کرده ،انقدر گریه کردم خسته شدم . هم بینیم کج شده هم سوراخ ها کوچک بزرگ و نامتقارن و بدفرم هست .

نمیدونم یرم پیش کی 

خیلی ناراحتم

خودمو حبس کردم تو خونه ،خجالت میکشم برم بیرون چ

بینی منو دکتر متین قاضی زاده خراب کرده ،انقدر گریه کردم خسته شدم . هم بینیم کج شده هم سوراخ ها کوچک ...

سلام عزیزم خوبی؟نه تا شهریور سال دیگه نمیتونم برم ترمیم تا بینی ترمیم بشه...تو این مدت فقط دوبار آنلاین با دکتر تقوی ویزیت شدم چون مشهدی هستم...گفت ماه سوم بیا عملت بیا تهران ببینمت...می‌خوام برم ترمیم پیش تقوی...ببین ما یک گروه داریم مخصوص ترمیم خواستی درخواست دوستی میدم بیا اونحا...تقوی خیلی گرونه تا موقع من شاید پونصد بشه برم تهران ببینم چقدر بینی خرابه ...به خدا منم روز خوش ندیدم بعد عملم...دستش بشکنه

سلام عزیزم خوبی؟نه تا شهریور سال دیگه نمیتونم برم ترمیم تا بینی ترمیم بشه...تو این مدت فقط دوبار آنل ...

سلام عزیزم میشه اون گروه رو به منم بدی؟

سوراخ های بینی منم نا متقارنه میخوام ترمیم کنم شنبه وقت دارم ترو خدا زود بده گروه رو یکم اطلاعات کسب کنم