دخترم ششم دولتی هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن....منم یک گروه تشکیل دادم و چند تا از مامانا رو عضو کردم حرف زدیم و قرار شد شنبه بریم مدرسه اعتراض کنیم...حالا پشیمون شدم و میترسم ...میترسم بریم مدرسه بگن معلم نداریم و عوض نکنن و همه چیز سر من بشکنه و با من و بچم لج بشن...مخصوصا که هنوز دختر کوچیکم سال دیگه هم قراره بره اونجا...میترسم همین معلم بازنشسته که با دخترم خوبه اونموقع دشمن بشه اگه بفهمن من گروه زدم....چیکار کنم؟ گروه رو پاک کنم؟ برم مدرسه؟ بگم پشیمون شدم نمیام؟؟ دارم از استرس میمیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو تو همون گروه بگو از یکی پرسیدم مثلا آشنا تو آموزش پرورش بگو کمبود معلم هست مهم اینه با تجربه باشه و..بعدم چندمبن بعد پاک کن گروه رو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
با ما گفتن این کار نکنید و حتما بفهمند شما مدیر اون گروه هستید براتون بد میشه
زشته یه دفعه گروه پاک نکن که مادرابگن این چشه با خودش چند چنده فقط یه بهانه بیار و کنسلش کن دیگه هم چیزی نگو خودشون فراموش میکنن یه چند روز که گذشت گروه پاک کن
حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن
بگو رفتم صحبت کردم مدرسه و ..بگو تعریف کردن از معلم ها و گفتن تجربه دارن و ازم خواستن یکم زمان بدم پس فعلا صبر کنیم و..
بعدم کم رنگ شو تو گروه یک روز هم کلن پاک کن