2777
2789
عنوان

هدیه تولد هفتادمیلیونی🎂🎁برای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 60 پست
چرا باید خرج مسافرت یه مرد هم بدی دوس داری بری به خرج اون برو یه کادو و رستوران رزرو کن

اخه این سفر فرق میکنه اون بنده خدا روحشم اصلا خبر نداره من میخوام همچین کاری کنم گفتم شاید سفر هدیه خوبی باشه🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه خواستم اول زندگی لاکچری برگزار کنم😂😂😂😂خب به نظرتون اولین تولد رو چیکار کنم ؟هدیه در چه حد ب ...

یه هدیه عادی در حد عطر و ساعت کفش این چیزا تو رابطه باید مرد صدشو برا خرج کردن بزار زن ده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اخه این سفر هدیه تولدشه نمیشه بگم این هدیه س ولی بیا نصف هزینه ها رو بده ابروم میره😥😂

پس بنظرم همون گزینه رستوران و هدیه و گل بهتره. هنوز مدت زیادی از عقد نگذشته فعلا خرج انچنانی نکن تا بهتر بشناسیش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اخه این سفر فرق میکنه اون بنده خدا روحشم اصلا خبر نداره من میخوام همچین کاری کنم گفتم شاید سفر هدیه ...

برای الان خیلی زیاده رویه بذار ببینم آقا خودش چیکارس

چیکار میکنه بعدا پشیمون نشی از کرده ات  یه هدیه در حد ۵ ۶ تومن مثل کفش یه ساعت کیک هم کنارش 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خودش ایفون ۱۶داره من بخوام ۱۷بگیرم کمرم شکسته زیر بار این هزینه😂😥

پیشنهاد چرت میدن ایفون بخری که بیشتر از هزینه سفردرمیاد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وا 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫اجازه بده ببین اول ارزششو داره یانه یه چندسال که زندگی کردی میگی ای کاش اون ت ...

شاید حق با شما باشه انقدر که از ته قلب دوسش دارم دوست دارم بهترین ها رو انجام بدم براش 

شاید حق با شما باشه انقدر که از ته قلب دوسش دارم دوست دارم بهترین ها رو انجام بدم براش

منو شوهرم عاشق هم بودیم واون البته بیشتر چون اون منو انتخاب کرده بود الان ۲۳ساله باهم زندگی میکنیم هرسال خیانتو دیدم وبخشیدم وناراحتم از اینکه چرا انقدر خرج کردم والان خودم هیچ از دل وجون مایه گذاشتم براش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
منو شوهرم عاشق هم بودیم واون البته بیشتر چون اون منو انتخاب کرده بود الان ۲۳ساله باهم زندگی میکنیم ه ...

ای وای😥من کوچک ترین رفتار اشتباهی از طرف مقابلم ببینم با یه خدافظی خوشحالش میکنم 🙁چقدر بده به زن امن زندگیت خیانت کنی ته نامردیه😥خدا به دلت ارامش بده 

ای وای😥من کوچک ترین رفتار اشتباهی از طرف مقابلم ببینم با یه خدافظی خوشحالش میکنم 🙁چقدر بده به زن ا ...

مرسی عزیزم بچه راه منو سد کرد شما هم صدتو نذار الان ببین چقدر واقعا ارزششو داره درحد اون خرج کن وعقلانی پیش برو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴