2777
2789

از همه جا بلاکه 

منم اتفاقی از تو تماسام میخاستم شماره بابامو زنگ بزنم دیدم زنگ زده

4ماه ازکاتمون میگذره حالا که کناراومدم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش منتظرش بودم بلاکش کردم که خیالم راحت شه و اونم غرورش بشکنه و برنگرده هیچوقت

من به عنوان یه اقا وقتی کات کنم بلاک نمی کنم فقط دیگه اون ادم مث بقیه مردم میشه واسم..

دیگه مث قبل نگاش نمی کنم

مث قبل منتظرش نمی مونم

واسم میشه عادی ،مث تمام ادمای این شهر

من به عنوان یه اقا وقتی کات کنم بلاک نمی کنم فقط دیگه اون ادم مث بقیه مردم میشه واسم..دیگه مث قبل نگ ...

خب من نمیتونستم عادی باشه واسم 

الان بنظرتون چرا باید باوجود بلاک از همه جا زنگ بزنه .؟

هیچوقت اینجوری نبود وغرورش اجازه نمیداد

خب من نمیتونستم عادی باشه واسم الان بنظرتون چرا باید باوجود بلاک از همه جا زنگ بزنه .؟هیچوقت اینجوری ...

ادما گاهی وقتا از روی تنهایی زنگ می زنن...اینو از من بشو اونی که رفته رو با یه تن طلا هم قبول نکن

ادما گاهی وقتا از روی تنهایی زنگ می زنن...اینو از من بشو اونی که رفته رو با یه تن طلا هم قبول نکن

اره منم چوابشو ندادم 

البته اون نرفت من کات کردم وبعدم بلاکش کردم .

اره منم چوابشو ندادم البته اون نرفت من کات کردم وبعدم بلاکش کردم .

ببین این همه پسر تو شهر هست. واقعا ارزش نداره خودتو واسه کسی که رفته اذیت کنی 

بگرد دنبال یه ادم مناسب گاهی یکی میاد که هی می گی کاش زودتر با اون یکی کات می کردم تا اینو به دست بیارم