2777
2789

مامانم خیلی به ناحق پشت دخترای مردم بد گویی میکنه 

پشت من و خواهرمم همینطوره 

کلا حالیش نیس هرچی باهاش صحبت کنی روان شناسم نمیاد 

همش میگم نکنه خدایی نکرده کارماشو من و خواهرم پس بدیم ؟؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نه اینکه بگم خودم پشت کسی حرف نمیزنم، ولی مادرم یه جوری حرف میزنه که دیگه خیلی بده، مثلا با یکی از دوستام بحثمون شده بود داشتم برا مادرم تعریف میکردم. بعد گفت شوهرش کجاست و فلان ، گفتم شوهر نداره جدا شده

گفت اها پس مشکل از خودشه چون مطلقه هم هست 😕

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

قطعا همینه کارمارو شما باید پس بدین 

منو خواهر برادرم داریم کارمای حرفای بابام در مورد بچه های بقیه رو پس میدیم 😁

تازه اینا مسخره یا سرزنش نمیکردن فقط میگفتن فلانی چرا اینکارو نکرد، فلانی باید اینکارو میکرد اونم نه تو روشون

پشت دخترای مردم چیا میگه درباره چی میگه

مثلا میگه دختری که فلان میکنه خرابه 

یا میگه دختر فلانی بیخوده خداکنه شوهر خوبی گیرش نیاد 

(به خودمونم میگه)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دقیقا برام همین شد

مامانم اینقدر پشت سر خواهر شوهر خواهرم حرف زد که خواستگار نداره، ترشیده شده، الان دقیقا من ۳۵ سالمخ و خواستگار ندارم💔

اون خدا هم هر چی میشه، زرتی میزنه تو سر من، تو سر خود مامانم نمیزنه

منم احساس میکنم کارامای رفتار بابام رو منو خواهرم داریم پس میدیم

کارما کار پدرمو من پس دادم

پدرم با دختری نامزد کرد و بعد مدتی نامزدیو ی طرفه بهم زد

بابای دختره التماس کرد ک ما ابرو داریم رسم نداریم توک نامزدی جدا شدن

ولی بابام ب همه گفت دختر خانم منو نپسنیدن

درحالی ک دختره عاشق بابام بود

منم نامزد کردم نامزدیم ی عادم دروعگو و بد ذات بود جدا شدم

بابام از بهم خوردن نامزدی من خیلیی ناراحت بود

اینکه همچیم شکستیو تجربه کردم بداش دردناک بود و رومم نمیشد بگم بابا کارمای کار تو بود