میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......
چیه این که میگی عزیزم نشنیدم بوی بد دهان یا مال دندون خرابه ومسواک تزدن یامال معده هست ناراحتیا معده و روده
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
چیه این که میگی عزیزم نشنیدم بوی بد دهان یا مال دندون خرابه ومسواک تزدن یامال معده ...
باورت میشه همه اینا که میگی سالمن...یکی بهم گفت این قرصو بخور
میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......
یکی از بچه های اینجا خدا خیرش بده الهی نوشته بود با عسل و سیاهدونه بوی بد دهنش خوب شده.منم شروع کرد ...
چطور خوردی کی خوردی
چیه این که میگی عزیزم نشنیدم بوی بد دهان یا مال دندون خرابه ومسواک تزدن یامال معده ...
یه قرص مکیدنی برای رفع بوی دهان
صبح ناشتا تقریبا نصف قاشق چای خوری سیاهدانه و دوبرابرش عسل. صبح به صبح ناشتا میخورم
هیلی بوی دهان داشتی؟مشکل ازکجابود
شدیددددددد دیگه اطرافیانم بروم میوردن با اینکه بهداشت دهان و دندانم همیشه رعایت میکنم من از سردی معد ...
سیاهدونه عددی یا نیم کوب؟؟
عسل اصل باشه یا شرکتی؟؟
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
عسل که باید اصل باشه سیاهدانه رک باید نیم کوب کرد با عسل مخلوط کرد اما من تنبل سیادانه رو میریزم دهن ...
منم قبلنا همینجور میخوردم. تنبلی گرفتم بازم باید شروع کنم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻