2777
2789
به قیافه نیست به لوندیه، من قبل ازدواج خوشگکل نبودم اما خیلی پیشنهاد داشتم خیلی. الانم شوهرم خیلی از ...

مثلا چجوری ؟! اره قبول دارم من بیشتر رفتارم مردونس تا زنونه😂😑 انقد ک کار مرد و زن با خودمه😏😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میکردی دقیقا ؟ من مردم از تنهایی قیافه م خوبه ولی پیشنهاد نیست

ببین اولا که باید خیلی خوشرو خوش خنده باشی، اگر قیافه خوب نیست تیپت خیلی خوب باشه. پسرا به تیپ و هیکل خیلی خیلی بیشتر اهمیت میدن. بعد ناله و گریه نباشی. پسرونه رفتار نکنی، کیوت و ناز باشی خانومانه رفتار کنی، هرکی بهت هرچی گف عصبانیتتو با دادوهوار نشون ندی. بیخیال دوعالم باشی. پول خرج نکنی اصلا و. ....

مثلا چجوری ؟! اره قبول دارم من بیشتر رفتارم مردونس تا زنونه😂😑 انقد ک کار مرد و زن با خودمه😏😖

نوشتم بخون، من خیلی رفتارم خوب بوووود خیلی. خیلی سیاست داشتم اصلا خوشگل نبودم اما خیلی خوب و دخترونه رفتار میکردم. همین شوهرم با من عشق بلیشو که براش میمرد فراموش کرده بود

ببین اولا که باید خیلی خوشرو خوش خنده باشی، اگر قیافه خوب نیست تیپت خیلی خوب باشه. پسرا به تیپ و هیک ...

از بین اینا فقط خوش خنده نیستم 😂بنظرت کحاها برم؟ یعنی کیس خوب کجا هست؟

روی قدرت چشم ها تمرکز کن

مطالعه کن

چشم ها عضو های قدرتمندی هستن

طرز نگاه کردن ، حس چشم ها ، مدت زمان نگاه کردن (البته منظورم طولانی بودن نیست گاهی کوتاه نگاه کردن نتیجه بهتری داره) بسته به شرایط

خلاصه که قدرت چشم از هر زیبایی دیگه مهم تره توی جذب و دفع افراد

چه آقا چه خانم

بعد از جذب و اشنایی خوب مسائل و اخلاقیات خاص خودش هست که استمرار یا قطع رابطه رو رقم میزنه

ولی برای شروع جلو اینه به چشمات عمیق نگاه کن و سعی کن تمرکز کنی ازین به بعد روی این ماحرا

مطمئن باش نتیجه شو بزووووودی میبینید

خیلی زود

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

از بین اینا فقط خوش خنده نیستم 😂بنظرت کحاها برم؟ یعنی کیس خوب کجا هست؟

پر کیسه، پسر انقددددددددددددددد زیاده باورت نمیشه. پارک و بیرون زیاد برو. کافه نرو چون کسی نمیاد جلو تو کافه. توی خیابون شماره بگیر ببین پسر خوبیه یا نه برای ازدواج اما سوار ماشین کسی نشو. بهترین اهم اینستاس. عکس خوب بذار