نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کن مثلا منطقه بالاشهر تهران بیاد با یه روستایی خیلی فقیر
نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱
جلد دوم بخونشب سراب خوب دیگه اونا خیلییی سطح متفاوت داشتنفکر کن مثلا منطقه بالاشهر تهران بیاد با یه ...
راجبه چیه شب سراب میگن نویسند شدکسی دیگس یکم ازش میگی ؟ راستش من بنظرم پسر بد نبود ایونقدارم خانواده دختره از اول اونارا تنها گذاشتن میتونستن با حمایتاشون مادر پسره رو بیزون کنن
راجبه چیه شب سراب میگن نویسند شدکسی دیگس یکم ازش میگی ؟ راستش من بنظرم پسر بد نبود ایونقدارم خانواده ...
نمیدونم کی نوشته ولی از زبان رحیم هست
وقتی بخونی دیدگاه متفاوتی پیدا میکنی به رمان
رحیم انگار یه جاهایی مجبور بوده اون رفتار نشون بده
دوست داشتی بخون برای من جالب بود چون فکر میکردم رحیم و مادرش مقصرن ولی رحیمم هم حق داشته خیلی جاها