2777
2789
عنوان

کاش خودکشی گناه نبود مثل بقیه کشورهای خارجی مرگ خودخواسته داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست

به تناسخ اعتقادی داری ؟ تو مبحث تناسخ معتقدن کسایی که خودکشی میکنن و به جسمشون آسیب میزنن دوباره روحشون به این دنیا برمیگرده و در جسم یه نوزاد دنیا میان ولی تو یه لوکیشن بدتر و یه کشور بدتر و شرایط خانوادگی بدتر و شرایط زندگی بدتر پس تو مجبوری این زندگی که الان خدا بهت داده پاسش کنی چون میدونی که زندگی مثل یه مدرسه اس اگر اون درس پاس نکنی و یاد نگیری نمیتونی به سطح بالاتر بری 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ هیچ چیزی حل نمیکنه شما اومدی تو این دنیا یه سری درس ها رو پاس کنی و اگه پاس نکنی روحت خودخواسته ...

ارزشی مونده 

برای هیچکس ارزش ندارم 

کسی که پدر و مادرش دوسش نداشتن کی قراره دوسش داشته باشه و بهش ارزش بده 

از خودم متنفرم از تک تک اعضای وجودم 

ارزشی مونده برای هیچکس ارزش ندارم کسی که پدر و مادرش دوسش نداشتن کی قراره دوسش داشته باشه و بهش ارزش ...

از حضرت علی بخواه که برات پدری کنه

از حضرت زهرا بخواه که برات مادری کنه

ببین اگه اعتقادم نداری اینکارو بکن

شنیدم حضرت زهرا مامانِ تمومِ بچه هایی میشه که نوزاد بودن از دنیا رفتن یا کمی بزرگتر

آنقدر این زن و شوهر مهربونن که توی دنیا هم دستت رو میگیرن

مرگ خود خواسته دیگه چیه خودتونوبا این چرت وپرتا گول نزنید مگه خدای ما وخارجی ها باهم فرق داره خدا خ ...

درست میگین خدا یکیه 

منم جرئت خودکشی ندارم که ,از خدا می‌خوام خودش منو ببره 

وگرنه می‌دونم و باور دارم خودکشی ته ته نا امیدی از بزرگی خدا و ناسپاسی هست 

..اما دلم نمی‌خواد این دنیا رو بهم نمیچسبه خدا روشکر نا کام نیستم مادر شدم زندگی کردم به اندازه کافی ،بسمه

آره اولین باره که دارم فقط و فقط به خودم فکر میکنم خدا خودش بهتر از من مراقب بچمه

لزوما نه

بچه بدون مادر خیلی خیلی سختی میکشه 

و خدایی نکرده به عمد اتفاقی برات بیفته هیچ وقت بچه ات نمیبخشه چون ولش کردی

همه ما سختی داریم عزیزم  همه ما روزهایی داشتیم که دلمون زندکی نخواسته

خود من روزهایی فقط به خاطر بچه هام نفس کشیدم 

میگذره  باید طاقت بیاریم

لزوما نهبچه بدون مادر خیلی خیلی سختی میکشه و خدایی نکرده به عمد اتفاقی برات بیفته هیچ وقت بچه ات نمی ...

عمدی که اتفاق نمیوفته عزیزم 

دوست ندارم عمدی باشه 

خسته ام ولی اینکه بعدا بزرگ شه بفهمه که آنقدر ضعیف بودم که با خودکشی ترکش کردم ازم متنفر میشه...

دقیقا منم بخاطر بچم نفس میکشم

مرگ خود خواسته دیگه چیه خودتونوبا این چرت وپرتا گول نزنید مگه خدای ما وخارجی ها باهم فرق داره خدا خ ...

من با همه اعتقاداتی که دارم فکر میکنم  اونهایی که درد د عذاب دارن و بیماری لا علاج مرگ خودخواسته ایرادی تداره