توی خونه سه طبقه با خانواده شوهرم زندگی میکنم حیاط مشترکه یعنی هر روز توی حیاط میبینمشون ، امروز توی حیاط خواهر شوهر و مادرشوهرمو دیدم بهشون سلام کردم مادر شوهرم اصلا جواب نداد و رفت داخل خونش ، خواهر شوهرم بعد پنج دقیقه روشو کرد اونور به من نگاه نکرد بعدش گفت سلام، واقعا نمیدونم فازشون چیه یه بار اینقدر مهربون میشن غذا میفرستن با من میخندن یه بار هم اینقدر اخم میکنن توی صورتم که نمیدونم چشونه خسته شدم از رفتارشون هیچ وقت روی یه فاز نیستن خیلی مودی هستن یا خیلی خوبن یا خیلی بد هستن اخلاقشون اصلا حد وسط نداره ، اینم بگم زیاد نمیرم خونشون نهایت مجبور بشم هفته ای یه بار در حد نیم ساعت برم سر بزنم شاید هم چون یه هفته نرفتم سربزنم ناراحتن نمیدونم فازشون چیه
حق داری. اما وقتی بفهمن که رفتار بدشون روی شما تاثیر نداشته ، دیگه بیخیال میشن.من خودم طبقه بالای خو ...
شما که طبقه بالا باهاشون زندگی میکنید توی هفته چندبار به خانواده شوهر سر میزنید و میرید خونشون ؟ من خودم هفته ای یه بار در حد نیم ساعت فقط سرمیزنم بهشون چون اخلاقشون مودیه ولی میگم نکنه چون نمیرم سر بزنم اخم کرده بودن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!