2777
2789

توی خونه سه طبقه با خانواده شوهرم زندگی میکنم حیاط مشترکه یعنی هر روز توی حیاط میبینمشون ، امروز توی حیاط خواهر شوهر و مادرشوهرمو دیدم بهشون سلام کردم مادر شوهرم اصلا جواب نداد و رفت داخل خونش ، خواهر شوهرم بعد پنج دقیقه روشو کرد اونور به من نگاه نکرد  بعدش گفت سلام، واقعا نمی‌دونم فازشون چیه یه بار اینقدر مهربون میشن غذا میفرستن با من می‌خندن یه بار هم اینقدر اخم می‌کنن توی صورتم که نمی‌دونم چشونه خسته شدم از رفتارشون هیچ وقت روی یه فاز نیستن خیلی مودی هستن یا خیلی خوبن یا خیلی بد هستن اخلاقشون اصلا حد وسط نداره ، اینم بگم زیاد نمیرم خونشون نهایت مجبور بشم هفته ای یه بار در حد نیم ساعت برم سر بزنم شاید هم چون یه هفته نرفتم سربزنم ناراحتن نمی‌دونم فازشون چیه

یه عده میگن خیلی خوبه . عالیه ‌ خوشیم خوشبختیم 

اما دورو برم ندیدم واقعا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من یک انباری هم بدید زندگی می‌کنم اتاق که سهل

آره والا هیچی آرامش نمیشه ، به خدا خسته شدم اینقدر رفتارهای عجیب و غریب ازشون دیدم که این دربرابرش هیچه 

یه عده میگن خیلی خوبه . عالیه ‌ خوشیم خوشبختیم اما دورو برم ندیدم واقعا

من هرکس اطرافم دیدم ناراحته حتی اونی که خانواده شوهرش خوبن هم میگه دلش خونه مستقل میخواد 

صدای خنده هاشون داره از بالا میاد بعدش می‌دونم مشکلی ندارن چون اگر مشکلی داشتن شوهرم بهم می‌گفت

ن اون موقع هایی ک مودی‌ان

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
با عنوان تاپیکت موافقم اما در مورد رفتارشون حتما از شما چیزی دیدن یا دچار سوء برداشت شدن...

من پنج روزه که نرفتم بهشون سربزنم آخرین بار هم که همو دیدیم با خنده و مهربونی از هم خداحافظی کردیم نمی‌دونم والا

من خانواده شوهرم خیلی خوبن حتی ازخانواده خودم اخلاقشون بهتره

قدرشون رو بدون من حتی زمانی که توی روم می‌خندن بعدش متوجه میشم پشتم حرف زدن چه برسه الان که قیافه گرفتن 

شما سعی کن در هر حالتی رفتارت یکنواخت باشه. یعنی بر اساس رفتار اونها ، رفتارت رو تغییر نده. در دراز مدت باعث میشه متوجه رفتار بدشون بشن

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
شما سعی کن در هر حالتی رفتارت یکنواخت باشه. یعنی بر اساس رفتار اونها ، رفتارت رو تغییر نده. در دراز ...

نه من در هر حالتی همیشه لبخند زدم و باهاشون خوب بودم واسه همین همیشه با قیافه گرفتن و اخم کردن دلم رو شکستن ولی باعث شده شوهرم بیاد طرف من