2777
2789

با توجه به تجربه‌ی چندین ساله در زمینه مشاوره کنکور، باید خدمتتان عرض کنم که پاسخ به این سؤال نیاز به یک تحلیل صادقانه و واقع‌بینانه دارد.

**پاسخ کوتاه و مستقیم:**

با تراز زیر 6000 در آزمون‌های آزمایشی قلمچی، شانس قبولی در رشته‌های **پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه‌های دولتی روزانه، تقریباً نزدیک به صفر است.**

---

### **توضیح دقیق‌تر و دلایل:**

1. **جایگاه تراز 6000 قلمچی:**

* تراز 6000 در قلمچی معمولاً در بازه درصدی حدود 20-30% قرار دارد. این درصدها به طور معمول رتبه‌هایی در حد 50,000 به بالا را در کنکور سراسری ایجاد می‌کند.

* برای قبولی در رشته‌های تاپ پزشکی، شما نیاز به رتبه‌ی زیر 1000 در منطقه خود (یک یا دو) و در برخی موارد حتی زیر 2000 در مناطق محروم‌تر دارید. این رتبه‌ها معادل ترازهای **بالای 7000 و عمدتاً نزدیک به 7500 یا بیشتر** در قلمچی است.

2. **رقابت بسیار سنگین:**

* رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، متمرکزترین و سخت‌ترین رقابت را در بین تمامی رشته‌ها دارند.

* داوطلبان قوی این رشته‌ها عمدتاً در ترازهای 7000 به بالا رقابت می‌کنند. بنابراین، تراز زیر 6000 نشان می‌دهد که فاصله زیادی با سطح مورد نیاز دارید.

3. **نکته بسیار مهم: آزمون آزمایشی، کنکور اصلی نیست!**

* این تراز، وضعیت **کنونی** شما را نشان می‌دهد، نه سرنوشت نهایی شما را.

* بسیاری از داوطلبان با تحلیل درست نقاط ضعف و قوت و تلاش هدفمند، در ماه‌های باقی‌مانده پیشرفت‌های چشمگیری (حتی 1000 تا 1500 واحدی در تراز) داشته‌اند.

---

### **راهکارهای عملی برای تغییر این وضعیت:**

اگر واقعاً هدف شما پزشکی است، باید به جای ناامیدی، یک برنامه ریزی تهاجمی و اصولی را شروع کنید:

1. **تحلیل کارنامه:** کارنامه آزماد را با دقت تحلیل کنید.

* **درس‌های با ضریب بالا (زیست، شیمی، فیزیک/ریض):** نقطه قوت شما کجاست؟ کدام مباحث را می‌توانید به درصدهای بالاتر برسانید؟

* **نقاط ضعف کشنده:** کدام درس‌ها یا مباحث هستند که درصد منفی یا بسیار پایین دارید؟ این مباحث را اولویت‌بندی کنید.

2. **برنامه‌ریزی بر اساس بازه‌های تراز:**

* **هدف اول: رسیدن به تراز 6500.** این تراز هنوز برای پزشکی کافی نیست، اما یک قدم اساسی است. روی تقویت یک یا دو درس اختصاصی اصلی تمرکز کنید.

* **هدف دوم: رسیدن به تراز 7000.** در این تراز، رقابت جدی شروع می‌شود و ممکن است شانس برای برخی رشته‌های داروسازی یا دندانپزشکی در دانشگاه‌های کمتر متمرکز به وجود آید.

* **هدف نهایی: تراز 7300 به بالا.** این تراز شما را در محدوده قبولی پزشکی قرار می‌دهد.

3. **تست زنی و مرور:** حجم و کیفیت تست زنی خود را افزایش دهید. تست‌زنی زمان‌دار و مرور منظم مباحث خوانده شده، کلید پیشرفت است.

4. **تعیین هدف واقع‌بینانه‌تر (به عنوان گزینه جایگزین):**

* با تراز فعلی، بهتر است برای خود یک **هدف میانی** و یک **هدف جایگزین** در نظر بگیرید.

* **هدف میانی:** رشته‌های پیراپزشکی خوب دولتی (فیزیوتراپی، هوشبری، علوم آزمایشگاهی و ...) که رتبه‌ی مورد نیازشان بین 5,000 تا 15,000 است.

* **هدف جایگزین:** رشته‌های داروسازی یا دندانپزشکی **دانشگاه‌های پردیس خودگردان** یا **دانشگاه‌های غیرانتفاعی** که شرایط پذیرش ساده‌تری دارند (البته با توجه به هزینه بالاتر).

### **جمع‌بندی نهایی:**

**در حال حاضر و با این تراز، شانس شما برای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دولتی عملاً وجود ندارد.** اما این پایان راه نیست. این یک "هشدار" است که نشان می‌دهد باید تغییر اساسی در روش مطالعه، برنامه‌ریزی و تلاش خود ایجاد کنید. اگر اراده کنید و به صورت هوشمندانه عمل کنید، امکان پیشرفت فوق‌العاده در ماه‌های باقی‌مانده وجود دارد.

موفقیت در گرو نگاه واقع‌بینانه به وضعیت موجود و تلاش خستگی‌ناپذیر برای رسیدن به وضعیت مطلوب است.

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

ازش پرسیدم 

بدون فی.لتر و ملاحظه ای بگو ی با تراز زیر ۶۰۰۰ در ازمون های ازمایشی قلمچی چقدر شانس قبولی تو رشته های پزشکی و داروسازی و دندون پزشکی دولتی رو داره 

من قلم چی ندادم فقط چهارتای اخر سنجشو دادم و همشونو بد دادم درصدا بین ۲۰/۳۰ اما درصدای کنکورم بالای۴۰ بود الانم تو یکی از ۴ دانشگاه برتر قبول شدم بنظرم اصلا درگیر تراز نباشید فقط دنبال یاد گرفتن نکات تستا و زمانبندی تست باشید

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قلم چی ندادم فقط چهارتای اخر سنجشو دادم و همشونو بد دادم درصدا بین ۲۰/۳۰ اما درصدای کنکورم بالای۴ ...

میشه درصداتو بگی تو کنکور

من قلم چی ندادم فقط چهارتای اخر سنجشو دادم و همشونو بد دادم درصدا بین ۲۰/۳۰ اما درصدای کنکورم بالای۴ ...

با نمره نهاییت

سلام . کنکوری ها لطفا به سوالم جواب بدین 

اسی شرمنده ،تاپیک زدم کسی نیومد 😢

میشه بهم بگین کنکور الان چطوری حساب میشه ؟؟! 

معدل مهمه یا نمره امتحان نهایی ؟!!

کسی که پایه یازدهمه و هدفش قبول شدن تو کنکور زبان هست نمراتش باید چطور باشه ؟! معدلش مهمه یا نمره امتحان نهاییش؟!

پشت نبودم بعد لیسانس مجدد کنکور دادم

منابع تو میگی ؟

چجوری درسا رو میخوندی 

تو یکی تاپیک هات از آزمون های ماز گفتی مثلا زیست و ۸۰ میزدی 

اما من درصدای آزمون قبلیم تو قلمچی دوازدهم  زیست ۵۳ بود شیمی ۴۰ ریاضی ۴۰

فیزیک ۵۰ 

چجوری میخوندی که درصدات بالا بود 

این آزمون پیشرفت که نمیکنم فک کنم پسرفت هم کنم 

اصن نتونستم درست درس بخونم این دوهفته درگیر مشکلات خونه بودم 

سلام . کنکوری ها لطفا به سوالم جواب بدین اسی شرمنده ،تاپیک زدم کسی نیومد 😢میشه بهم بگین کنکور الان ...

بهتره بری با مشاور مشورت کنی اگه میخای کنکور بدی چون معلومه حتی اطلاعات زیادی هم نداری از بیس کار 

۴۰ درصد کنکور ۶۰ درصد نهایی 

نهای کل دروس دوازدهم و ۶ درس از یازدهم (۴ تا عمومی یازدهم با زیست و شیمی )