2777
2789

شوهرم چند وقت پیش گفت هدف هام عوض شدن طلاق میخوام توام توافقی قبول کن اونم ۱۱۴ بکنم ۱۴ با ۳۰۰ نقد سه سال تمام زجرم داد تا اینکه دیشب با پررویی تمام کارت ملیمو گرفت گفت سه سال تو بهشت بودی الانم تو برد کردی خیلی بیشتر دلم شکست 

شما جای من بودید توافقی رو قبول میکردید یا از ذره ایش نمیگذشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاقت رو باهمین شرایط بگیر که سال دیگه گرگ میشه اون ۱۴ تارو هم نمیده 

و ولت میکنه حتما طلاق بگیر 

این موندنی نیست 

اما سال دیگه مثل سگ پشیمون میشه اونوقت دیگه محل نذار بهش بذار اهدافش بیان براش زن بشن

والله من قبول نمیکردم. منتظر می موندم از خونه بندازه بیرون برم شکایت کنم. بیجا میکنه مرتیکه ی عوضی زندگی یه دختر جوان رو به گند بکشه و بعد چند تا سکه بندازه روش خداحافظ. برو تو دادگاه بگو همسرم میگه هدف هام عوض شده میخوام طلاق توافقی بگیری!!

فکر نکنم باید جواب پس بدم شما ناراحتی نیا

جواب پس نده دهن مارو سرویس کردی

پربازدید نمیشی تلاش نکن

هروز هروز یه موضوع تکراری

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

کسی رو زیر سر داره کسی الکی طلاق نمیخواد

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

جواب پس نده دهن مارو سرویس کردیپربازدید نمیشی تلاش نکنهروز هروز یه موضوع تکراری

فکر کردی بین بدبختی هام منتظر پربازدید شدنم بایدم فکر کنی چون این قدر درد نداری دغدغه پربازید شدن یه سختی کشیده مثل من بیاد تو فکرت