2777
2789
عنوان

من تعجب می‌کنم از حرفای بعضی از نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
اره پرستیژ و سختی برنامه نویسی خیلی بالاست زمانی که فقط پزشکی رو بزرگ ندیدی خبر بده که صحبت کنیم هر ...

اینو منم قبول دارم واقعا برنامه نویسی پرستیژ داره و کامپیوترها معدن الماس این قرن هستن و هر مسیر آکادمیکی که بهشون مربوط بشه و جای پیشرفت داشته باشه از لحاظ درآمد و پرستیژ بی نقصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه ها بخاطر درآمد هست عزیزم، دوست من که هنر خونده الان داره روی پروژه ای کار می‌کنه که بعد از اتمامش چهل میلیون یا سی میلیون به دست میاره ، این یه کار هنریه

اون دوستم که پزشکی خونده ، یعنی داره میخونه با مشاوره ماهی چند تومن به دست میاره، و تا پایان تحصیل حقوق چندانی نداره

منکر این نیستم که پزشک توی جامعه ی ما پرستیژ اجتماعی بالایی داره

ولی خب باور کن خیلی ها حاضر نیستن با رتبه ی خوب هم برن، باید از سختی هاش از نزدیک خبر داشته باشی و اینکه برای روحیه ی خودم شخصا شغل خشکی هست، ولی اینایی که میان بد میگن در هر صورت کار درستی نیست، چون هرکس انتخابی داره دیگه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

کلا رشته های مهندسی و علوم پایه از علوم پزشکی خیلی خیلی خیلی سخت تر هستن

مهندسی داریم تا مهندسی

مهندسی دانشگاه شریف و امیرکبیر شاید

ولی مهندسی دانشگاه پیام نور و آزاد بدون کنکور رو به هیچ عنوان نمیتونین با علوم پزشکی مقایسه کنید

مهندسی داریم تا مهندسیمهندسی دانشگاه شریف و امیرکبیر شایدولی مهندسی دانشگاه پیام نور و آزاد بدون کنک ...

همونا هم از نظرم حساب هستن 

بالاخره میخوان درس بخونن یا نه؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره پرستیژ و سختی برنامه نویسی خیلی بالاست زمانی که فقط پزشکی رو بزرگ ندیدی خبر بده که صحبت کنیم هر ...

شما اصل مطلب رو نگرفتی چسبیدی به همون برنامه نویسی!!!!

لپ کلام رو بچسب دوست من 

نیاز نیست گارد بگیری 

اره برنامه نویسی خیلی عالیه برای مهاجرت از پزشکی خیلی بهتره

من تو این کشور دانشکاه قبول شدم 

تو این کشور و از استاد های این کشور درس یاد گرفتم

وقتی کشور خودم نیازمنده چرا باید مهاجرت کنم

شما اصل مطلب رو نگرفتی چسبیدی به همون برنامه نویسی!!!!لپ کلام رو بچسب دوست من نیاز نیست گارد بگیری

گاردی نگرفتم 

مطلب اصلی هم فهمیدم 

هیچ رشته ای با رشته دیگه قابل مقایسه نیست 

همشون هم پرستیژ دارن 

حالا شما میخوای بگی نه پزشکی بیشتر همه 

دیگه به خودت مربوطه.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا من تو نی نی سایت خیلی فعالیت هیچ وقت ندیدم کسی بگه پزشکی بده تازه تا یه نفر پزشکی قبول میشه همه ...

من هر دو نوعش رو دیدم

شاید شما چون خیلی تو این تاپیک ها نرفتی اینو میگی

اگه میدونستی برنامه نویسی چه هوش و مهارت و استعداد بالایی می‌خواد دچار تردید میشدی که پزشکی رو باهاش ...

پزشکی یعنی بازی با جون آدمیزاد چه چیزی مهم تر از جون یک آدم؟؟؟

کسی که پزشکی میخونه قراره جون یک انسان رو نجات بده، آیا هوش و مهارت بالایی نمیخوادد؟؟؟؟

برنامه نویسی کار با رایانه ست آیا اشتباه در این مورد خطری که ایجاد میکنه به اندازه خطری هست که با اشتباه یک پزشک ایحاد میشع؟؟

لطفا منطقی صحبت کنید

همه شغلا خوبه ب نظر من اگر ادم واقن با فرهنگی باشی نمیگی این شغل خوبه این بهتره اون بهتره دنیا به هم ...

ممنون میشم خط ششم رو یکبار دیگه بخونید و بعد درباره فرهنگ من نظر بدید اگر واقعا خودتون از فرهنگ بالایی برخوردار هستید!!!

بی ارزش نیستبی ارزشش کردننننبا این ظرفیتای نجومی هر ننه قمری با مامانش دعواش میشه قدیما خواننده میشد ...

دوست عزیز حتما نیاز دونستن که ظرفیت رو افزایش دادن

آیا دولت مرض داره که برای خودش هزینه بتراشه؟؟؟؟؟؟

پزشک متخصص کمه واقعا کمه اگر کم نبود برای درمان مردم نمی‌رفتند آمریکا یا آلمان