2777
2789
عنوان

یعنی میشه معجزه شه باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 67 پست
رفتیم سونوگرافی گفت واریکوسل داره اومد بیرون دیدم سونوشو گفت بابا هیچی سرش نمیشه سونوگرافیسته🤣الکی ...

😂😂😂😂 مردا همینجورن مگع زیر بار میرن

امید وارم خیلی زود دامنتون سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت عزیزم شوهر منم پوستمو کند تا بره ازمایش بده

سالم بود همسرتون؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

نه

💔چکار کردین آخرش؟

منم تنبلی دارم ولی شدید نیست.

میدونم شوعرم آز بده معلوم میشه مشکل داشته..

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

💔چکار کردین آخرش؟منم تنبلی دارم ولی شدید نیست.میدونم شوعرم آز بده معلوم میشه مشکل داشته..

همین تنبلی هم مانع بارداری میشه ایشالله که شوهرت سالمه

چند وقته اقدامی؟

من هنوز باردار نشدم عزیزم 

همین تنبلی هم مانع بارداری میشه ایشالله که شوهرت سالمهچند وقته اقدامی؟من هنوز باردار نشدم عزیزم

تقریبا ۲ساله اقدامم.

شما خودت تنبلی نداری؟

من میخواستم عکس رنگی رحم بگیرم ببینم لوله هام باز هستند یا نه شنیده بودم درد داره جفتم اول شوهرمو بفرستم آز بده که فقط ادا درمیاره