کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
اینکه زود رف خیلی حالم گرفته شد ذوقم کور شدتا من رسیدم منشیش تماس گرف مجبور شد بره خیلی ناراحت شدمال ...
فعلا دیگه ازین کارا نکن براش
اینکه زود رف خیلی حالم گرفته شد ذوقم کور شدتا من رسیدم منشیش تماس گرف مجبور شد بره خیلی ناراحت شدمال ...
الان تاپیک قبلیتو دیدم.
ببین دکترا اکثرا همینن. معمولا اونجور که خیلیای دیگه در دسترسن اینا نیستن. و اینکه چون بیشتر از بقیه مشاغل چشم دنبالشونه، یه کم احتمال لغزششون بالاتره. حواست به این باشه و اینکه فکر نکن هرچی محبت بهش بیشتر کنی اون عشقش بهت بیشتر میشه. احساساتت رو کنترل کن و همه چیو متعادل نگه دار.
بعضی اوقات واقعا از شرایط کاریش اعصابم خراب میشه شاید خیلیا آرزوی رابطه مارو داشته باشن ولی فقط از د ...
میدونم تجربه ش رو داشتم. واسه همین هیچوقت به هیچکس رابطه با پزشک رو توصیه نمیکنم. فقط بعضی چیزاش قشنگه اما اعصاب خوردی زیاد داره