2777
2789
عنوان

😖از دانشگاه میترسم😱

4298 بازدید | 37 پست

از بچگی تو مدرسه خجالتی بودم و هیچ دوستی نداشتم .الانم رو دیپلم موندم. عااشق رشته روانشناسی ام شوهرمم پشتمه و میگه برو دانشگاه  ادامه بده

ولی من...

میترسم برم چون خجالتی و کمرو ام .😳

میدونم که نمیتونم با هیچکس ارتباط برقرار کنم و دوس بشم میترسم تابلو باشم و سوژه شم

چیکارکنم اخه.

سنمم ۲۲ ئه .اگه ادامه ندم حیف میشم از الان تا اخر عمرم بیکار و انگشتنما تو فامیل. اونم بااین سنی که دارم که معمولا همه ادامه میدن

دوست دارم برم اما سخته برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم شما كه انتخابت روانشناسي هم هست نبايد گوشه گير و خجالتي باشي و گرنه اگر درس هم خوندي به اميد خدا براي مشاوره دادن به مراجعين مشكل پيدا مي كني . به نظرم با يك مشاور خوب صحبت كن .. كم رو بودن دليلي براي ليشرفت نكردن نيست.

ماييم كه بي هيچ سرانجام خوشيم 🦋

انقدر دانشگاه خوبه عزیز دلم اصلا مثل دبیرستان نی باعث میشه اجتماعی بشی مخصوصا رشته روانشناسی هیچوقت برای درس دیر نی دست همسرت درد نکنه من اگر همسرم مثل شما بود الان دکترارو هم گرفته بودم ولی متاسفانه همسر من نذاشت با خودش رفتیم ارشد قبول شدم انصراف دادیم چقدر پشیمونم

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بروپیام نور هم چون متاهلی برات راحته هم کلاساش کمه و اجباری نیس کم کم راه میفتی دوستم پیدامیکنی منم همینطوربودم دانشگاه رفتم اعتمادبه نفسم بیشترشد البته دوران مدرسه دوست داشتم ولی محدود و مثل بقیه نبودم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

از چی میترسی مثلا من هم دانشگاهیت باشم بیام بخورمت یا بکشمت اتفاقا دانشگاه انقدر همه باهم صمیمین از محیط بچه گونه درمیاد 

تو برو..اولش شاید سخت باشه..از این حالت در میای ..خودت میفهمی چقد تو اجتماع راحتتر برخورد می کنی و تفاوت شخصیتیتو حس می کنی

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊

تازه الان مجازیم اومده استاد کلاس نت میزاره نه شما دانشجو هارو میبینی نه دانشجوها شمارو حتی استادم شمارو نمیبینه شاید ترمی دو تاسه بار حضوری باشه کلاسا 

واقعا؟ چه مدلیه ؟یعنی هیچی کلاس لازم نیست برم؟

اگه اشتباه نکنم فراگیر بهش میگن

تو سایت پیام نور و ... یا دانشجوهای پیام نور برین راهنماییتون میکنن

دانشگاه رفتن اصلا سخت نیست

تو فیلما دانشگاه رو طوری نشون میدن که مدام کل کل دانشجوها رو نشون میده

اصلا اینطور نیست

هر چی ترم بالاتر میره دانشجوها ساکت تر میشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم