2777
2789

من می‌خوام از شوهرم جدا شم 

شوهرم هر روز می‌ره با یکی از عموهام صحبت می‌کنه 

نمی‌دونم چی بهشون میگه که دیدشون نسبت به من عوض شده و میگن برگرد و ....

حالا یکی از عموهام هر روز یه پست تو اینستا می‌فرسته که نذار یکی نفرینت کنه، پسر و مادر بهم وابسته ن ، هیچکس شوهر نمیشه، بخاطر دخالت برادرها نباید جدا بشی و ....

مشکلات من هیچکدوم از اینا نیست 

می‌خوام یه حرفی به عموم بگم که دیگه ازین دست ها واسم نفرسته 

چکار کنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂بیکاره

اول اینکه اصلا سین نزن هیچکدوم دیگ سین نزن

بنویس زندگی تو یه ویدیو کوتاه چندثانیه خلاصه نمیشه و جدی تر از این حرفاس

عمو جان، من برات احترام زیادی قائلم، ولی موضوع زندگیم شخصیه 

هر پستی هم که می‌فرستید شاید نیتت خیر باشه ولی باعث میشه من ناراحت بشم.

ممنون میشم دیگه در مورد رابطه من و همسرم چیزی نفرستی چون تصمیمم رو با فکر و مشورت گرفته‌ام

😂بیکارهاول اینکه اصلا سین نزن هیچکدوم دیگ سین نزنبنویس زندگی تو یه ویدیو کوتاه چندثانیه خلاصه نمیشه ...

جالب اینه که نمیاد با من حرف بزنه بگه مشکلت چیه 

یه جانبه حرف اونو قبول میکنن، انگار من دشمنشونم 

باید ببینی یکی از عموهام در مورد من چی گفته 

شوهرم خیلی بی شخصیته، دیگه سپردمش به خدا 

امیدوارم خدا روشو سیاه کنه

جالب اینه که نمیاد با من حرف بزنه بگه مشکلت چیه یه جانبه حرف اونو قبول میکنن، انگار من دشمنشونم باید ...

وقتی یک ببخشید ببخشید آدم پستی مثل شوهرت راجعوبه زنش اینطوری پیش بقیه حرف میزنه توقعی از بقیه نیست

اونا همشون سزای این حرفاشون رو میبینن 

جالب اینه که نمیاد با من حرف بزنه بگه مشکلت چیه یه جانبه حرف اونو قبول میکنن، انگار من دشمنشونم باید ...

تو باید براش همون پیامو بفرستی انقدر باید اختیار خودتو داشته باشی نزاری راجع به زندگیت نظر بدن ز.ر مفت بزنن پست بفرستن به چه اجازه ای؟

وقتی یک ببخشید ببخشید آدم پستی مثل شوهرت راجعوبه زنش اینطوری پیش بقیه حرف میزنه توقعی از بقیه نیستاو ...

شوهرم که خیلی پسته 

از خدا می‌خوام کارما پس بدن ، خیلی دلمو شکوندن

انتظار از شوهرم نداشتم ، بدتر از اون از عموهام انتظار نداشتم که پشت سرم حرف بزنن که شوهرم بایسته تو روم بگه تو همونی که عموت گفت ردش کن بره این حالش خوب نیست ، همون گفته زیر سر مادرته، مادرت عادت داره 

حالا مادر من واسه همین عموم مادری کرده