zakiehjoon مدیر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 26 عنوان برای بارداری خودم شوهرم گرمی جات چی بخوریم | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 33 پست سلام بچه ها من یک سال و۴ماه هست اقدام به بارداری کردم هنوز باردار نشدم آزمایش هم خودم دادم ولی مشکلی ندارم ،میگن گرمی جات موثره تو بارداری من و شوهرم چی بخوریم گرمی جات تا تاثیر داشته باشه وزود باردار بشیم لطفاً کمکم کنید دیروز | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zakiehjoon مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 26 عزیزم من دو سال تو اقدام بودماسلا فکر نمیکردیم همسرم مشکل داشته باشهتازه آزمایش داد فهمیدیمخودتم سون ... سونو و آزمایش دادم مشکلی نبوده
رویایدورم عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 4576 خب باید بیاد شاید مشکلی نباشه اصلا اگه میتونی راضیش کنی بهتره حتماً دکتر ببرش
behiii71 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 772 سونو و آزمایش دادم مشکلی نبوده پس به همسرت بگو که حتما باید بری آزمایش وگرنه بچه ای در کار نیسهر چی هم باشه حل میشهمن الان خدارو شکر باردارممخشو بزن ببرش
zakiehjoon مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 26 پس به همسرت بگو که حتما باید بری آزمایش وگرنه بچه ای در کار نیسهر چی هم باشه حل میشهمن الان خدارو شک ... خدارو شکر انشالله که بره