2777
2789
عنوان

از صبی تا الان حیرون دادگاه بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و شوهرین ، ولی در کل هر رابطه که به دادگاه پاسگاه کشیده شده همونجا تمومش کنید و هیچ وقت دیگه باها ...

نه ،دادگاه پاسگاه برای رفع اختلاف سوءتفاهمه..مثه اینکه اگه کسی رفت دکتر دیگه جواب سلامش رو ندین... تو فکر کنم خیلی بچه سالی...

خب توضیح دلیلش برای شکایت چیه ؟ارث تو زمان زنده بودن طرف که نمیتونه باشه قطعا‌‌‌..... اینقدر ابله نی ...

نه عزیزم این نیست پدرشون رفته ی زمین داده به دوتا از برادر شوهرام بعد اونا باهم زدن تو کار ساخت و ساز الان جاریم میگه شما نباید باهم شریک میشدین اینا

بعد میگفت میخوان حق شوهرمو بخورن

بعدم میگفت طلاق میخوام

قاضی گفت هر جایی مخصوص ی کاری اصلا حرفاش تو هم تو هم بودن

اخه بچه داره بچه چه گناهی کرده

اصلا دلت واسش نسوزه. بچسب به زندگی خودت.میخوای بمونی بچه ش هم ببخشید بیاد عنی کنه واست بعد بگی بچه همون ادمه!!!! ول کن دلت نسوزه واسه کسی.

هرچی هست گردن پدرشوهرت بوده الانم که دادگاه افتاده تمام شد رفت

خب حالا ب همه مساوی داده یا ن

تازه به شوهر اون و یکی دیگه بیشتر داده

ولی جاریم میخواد ببینه میتونه کل زمین ارث اینارو بگیره به جای مهریه بقیش هم قسط بندی کنه اینی که من متوجه شدم

نه بابا داده اتفاق مساوی با اون یکی برادرش تازه به ما و اون یکی کمتر داده ولی خوب با شوهرش دادگاهی ه ...

عزیزم جاری نمیتونه ادعای ارث بکنه مگر اینکه مهریه رو در خواست داده از ارث بردارن،دادگاه هم اینقدر کار و پرونده هست هرکسی نتونه الکی شکایت بکنه ،چرا کامل توضیح نمیدی؟

نه عزیزم این نیست پدرشون رفته ی زمین داده به دوتا از برادر شوهرام بعد اونا باهم زدن تو کار ساخت و سا ...

من فکر کردم برای توهین و دعوا یا کتک کاری رفته شکایت کرده

این حرفها که سر و ته ندارن ‌.... هر کی تو زنده بودنش هر چی بخواد میتونه به هر کسی بده و ببخشه.... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه عزیزم این نیست پدرشون رفته ی زمین داده به دوتا از برادر شوهرام بعد اونا باهم زدن تو کار ساخت و سا ...

قاضی برای حرف تو هم ،جلسه تشکیل نمی‌ده ،مکر اینکه ادعای خانم جای بررسی داشته باشه که برای جاری حتما داشته که جلسه تشکیل شده

عزیزم جاری نمیتونه ادعای ارث بکنه مگر اینکه مهریه رو در خواست داده از ارث بردارن،دادگاه هم اینقدر کا ...

معمولا وقتی پدر شوهر فوت کنه عروس میاد اموال پدر شوهر رو توقیف میکنه تا سهم الارث شوهرش از اموال پدر رو به جای مهریه بهش بدن. خب اینجا هم باید تکلیف همه اموال مشخص بشه فرضا دو تا برادر قبلا با اجازه پدر ساخت و ساز کردن ولی سندی به اسمشون نیست الان پدره فوت شده باید تکلیف اینا هم مشخص بشه

تازه به شوهر اون و یکی دیگه بیشتر دادهولی جاریم میخواد ببینه میتونه کل زمین ارث اینارو بگیره به جای ...

جاریت مگه ارث‌خور پدرشوهرته؟ اصلا شکایتش مشروعیت نداره

فقط برادرشوهرت میتونه از بقیه وراث شکایت کنه بهش رسیدگی بشه

اگرم بخواد طلاق بگیره بازم ربطی به اموال پدرشوهرت نداره فقط در صورتی که شوهرخودش فوت کرده باشه و پدرشوهرتون در رابطه با پرداخت مهریه تضمین داده باشه میتونه مدعی بشه وقتی شوهرش زنده‌اس چه ارتباطی به پدرشوهرش داره پرداخت کنه که حالا بخواد از ارثش طلب کنه