من ی دختر پاک هستم ک تا حالا با هیچی نامزدم محرمی کوچک ترین ارتباطی نداشتم و همسرم از این موضوع مطمئنه چند وقتیه بیخیال هست هر چی هم میگم درست نمیشه احساس میکنم خیانت میکنه خب نگید حرف بزن زدم درست بشو نیس میخوام بدونه ک منم میتونم ولی نمیخوام واقعا خیانت کنم میخوام بترسه چیکارا کنم
نظر شخصی من جدا شدنهاگر هم نتونی جدا بشی به هر سختی تن بدی جز ادای خرابا رو دراوردنمگه میشه زن با اص ...
وا شما فرق بین ارزش برای خودت با یه خراب رو نمیفهمی واقعا اصلا بحث پایین آوردن اصالت و خانواده نیست بحثه اینکه اونقدری به خودت ارزش بدی که طرفت بفهمه باارزشی و ترس ازدست دادنت رو داشته باشه من نگفتم که بره با یکی دیگه باشه فقط دارم میگم خودش مهم تره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا شما فرق بین ارزش برای خودت با یه خراب رو نمیفهمی واقعا اصلا بحث پایین آوردن اصالت و خانواده نیست ...
نمیدونم
شما گفتی بوی خیانت بده تاییدشم کردی
کسی که بوی خیانت بده و ازش انتظار خیانت باشه ارزش نیست بنظرم
💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
یکی هم بود جک بود حالا میگف دیدم شوهرم با ی دختر دوست شده اینم ی پیج فیک زده مثل داعشی ها عکس و فیلم داعشی سر بریدن و قتل و کشتن و اینا میذاشته مرده رو هم فالو داشته یه اسم عربی داعشی هم گذاشته بعد ب مرده پیام داده ک مزاحم زن من نشو و میکشمت و اینا مرده هم از ترس بیخیال شده دیگه