2777
2789
عنوان

دارم میرم ماشین بگیرم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه موتور و فنی سالم اوکی اگه نه نگیر داداش من یدونه گرفت مدل ۹۰ فقط ۶۰ تومن خرج موتور و فنی و بند و بساطش کرد

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من شمارو یادمه مارو اسکول کردی؟یه بار عکس همین ماشین رو گذاشتی گفتی این ماشین رو خریدم

اون ماشین نیست 

واسم مهم نیست اصلا

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

آره بابا مشکل داره ، چند وقت پیش هم همینو گذاشته بود

حلالتون نمیکنم

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

حلالتون نمیکنم

مهم نیست ، تو اصلا چیکار میکنی بین چندتا خانوم ؟ اومدی در سایت زنونه و کسی اگه نظر مخالفت رو بده ناراحتم میشی ؟ خودتم طرفدار حقوق بانوان جلوه میدی ؟ اتفاقا تو از همه بدتری ، عکس ماشینتو فروردین امسالم گذاشتی ، اردیبهشتم گذاشتی ، و ماههای بعد ، دقیقا همین ماشینه ، اسکول کردی مارو ؟ خودتی جناب