2777
2789
عنوان

کسی رمان چشمهایش رو خونده❓❓❓

84 بازدید | 10 پست

از بزرگ علوی، من سرچ کردم همش نسخه قدیمی رو میاره خیلی قدیمیه بابا هیچی معلوم نیست☹️چطوری نسخه جدیدش رو پیداش کنم؟ از کجا دانلود کنم؟ ممنون میشم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل ارزش خوندن نداره ولی صوتیش رو بگیر. با صدای آرمان سلطان زاده از خود کتاب خوندن بهتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من سالها پیش کتابش خریدم

ولی الان نمیدونم کجا افتاده

منم عاشق رمان‌های قدیمی هستم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

در کل ارزش خوندن نداره ولی صوتیش رو بگیر. با صدای آرمان سلطان زاده از خود کتاب خوندن بهتره.

چرا نداره ؟خوندن هیچ کتابی خالی از لطف نیست 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

چرا نداره ؟خوندن هیچ کتابی خالی از لطف نیست

ارزش نسبیه. آدم تو جهان مدرن فرصت محدود و هزاران گزینه داره و به نظر من موارد بهتر از کتابی که در شرح حوادث اوایل قرن پیشه هست

البته سبکش بین رمانهای ایرانی در اون زمان جدید بوده و از نظر شیوه نگارش و کشش داستانی هم بد نیست‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ارزش نسبیه. آدم تو جهان مدرن فرصت محدود و هزاران گزینه داره و به نظر من موارد بهتر از کتابی که در شر ...

خب پس بازم میرسیم به حرف من که خوندنش خالی از لطف نیست. و به قول شما ارزش هرکتابی نسبی و‌سلیقه ای هست

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖