2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تعلیقت کردن این کامنت رو لایک کن تا بفهمم

اگه تعلیقه که نمیتونه لایک کنه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اگه تعلیقه که نمیتونه لایک کنه

اخه تاپیک زده بود که نی نی یار باهاش مشکل داره بهش بدون دلیل مشکی داده بعد دیدم تاپیک حذف شد خواستم ببینم نی نی یاره بوده که این تاپیکشو حذف کرد دوباره تعلیقش کرده یا نه

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

فکر کنم اون یکی اکانتشو تعلیق سیاه کردن

ای وای اینم الان تعلیق کردن فکر کنم

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

فکر نکنم،یه تاپیک زد قفل کرد،آخه نی نی یار تگ نکرده بود،فقط نفرین کرد

اره ولی بعدش تاپیکش حذف شد بعدش که ریفرش کردم الانم نیومد اینجا 

شاید خودش پاک کرده

اما چند دقیقه گذشته بود نه اکر قفل باشه میشه حذفش کرد اشتباه کردم.