2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودش مثل وام ازدواج ۴ درصد باشه صد در صد بگیر مفته

من سروام ازدواج دومم کارمند بانک با اشاره معاون بانک ی برگه یواشکی بهم داد اینجانگیر اینجاروکنسل کن برو ی بانک دیگه ثبت نام کن بهت تعلق میگیره و... دیدم اینا چه حروم زاده ای هستن میخوان تقاضا کم باشه خودشون بردارن منم برگه رو عکس انداختم ولی اسمش رومیز باجه نبود اخروام پدرشو دربیارم ولی عکس گرفتم رییس همون باشه ببرم نشونش بدم یا به خودش فحشی بدم خالی بشم 

برو ۴ درصدو بگیر 

عزیزم اصلا ببین میتونی بگیری تا برسه به بلاتکلیفی .فعلا که هیچ بانکی وام نمیده و میگن چندهزار نفر تو ...

من چن تا بانک رفتم گفت سیستم بستس😐😂😂😂😂😂😂بخدا همه همین میگن 

تو چشات نگاه میکنن دروغ میگن 

باید زبون داشته باشی و عرضه تا یچی گیرت بیاد

گفتم بدهکارم و...  خندید 😐😐😐گفت دیگ چک دارم و...  تکراری شده

من چن تا بانک رفتم گفت سیستم بستس😐😂😂😂😂😂😂بخدا همه همین میگن تو چشات نگاه میکنن دروغ میگن باید ...

افرین .منم همینو میگم .کاری به عرضه ما نداره ،وقتی نخوان بدن ،نمیدن .دیوار جماعت عادی کوتاهتراز چیزیه که فکرشو کنیم .