الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلش باید نظر سنجی میکردی و تبادل نظر!نه بابا برنمیگردوننتجربه ندارم اما میدونم پولی که دادی برنمیگر ...
قبلشم تبادل نظر کردم ولی خب به نتیجه نرسیدم.گفتم برم ببینم شاید خوب بود.اعصابم خورده فقط رفتم بدتر ضرر رسوندم به خودم.آخه قبلش من هرچی پرسیدم نامردا قیمت کاراشونو نگفتن بعد کلاس گفتن دیدم نه واقعا به زحمتش نمی ارزه
برای استخدامی چه آنلاین چه حضوری این پول گرفتن در مورد درصد الکی و برگردونده نمیشه
خیلی نامردیه ولی بخدا اصلا آموزشش الکی بود فقط پول میخواستن.کار عروسک پر کردن بود از الیافشون یه مقدار مونده بنظرتون اگه پس ندادن اونو نگهدارم برای خودم گناهه؟
۳۰۰ تومن پولی نیستا ولی تو این شرایط که اینجوری مفت مفت پول دادم رفتم خودمم سوختم😑
بشه عبرت براتون که الکی و بیجا اعتماد نکنید
حالا شما بهشون پیام بدید بگید هزینه جلسه اول از مبلغ کم کنید اگه پولی باقی موند پس بگیری که الان خدایی حتی بگه 300 پول یک جلسه هم بوده آدم نمیتونه حرف بزنه