2777
2789

هزینه دادم قیمتا رو بعد هزینه گفتن دیدم نمیصرفه برام از رفتن منصرف شدم.

بنظرتون به مسئولش پیام بدم هزینه رو برمیگردونه؟یه جلسه فقط کلاس رفتم.چی بگم اصلا بهش حداقل کاش نصفشو برگردونه بخدا نداشتم ۳۰۰ تومنم قرض کردم دادم☹️ 

قبلش باید نظر سنجی میکردی و تبادل نظر!

نه بابا برنمیگردونن

تجربه ندارم اما میدونم پولی که دادی برنمیگرده تو این زمونه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش باید نظر سنجی میکردی و تبادل نظر!نه بابا برنمیگردوننتجربه ندارم اما میدونم پولی که دادی برنمیگر ...

قبلشم تبادل نظر کردم ولی خب به نتیجه نرسیدم.گفتم برم ببینم شاید خوب بود.اعصابم خورده فقط رفتم بدتر ضرر رسوندم به خودم.آخه قبلش من هرچی پرسیدم نامردا قیمت کاراشونو نگفتن بعد کلاس گفتن دیدم نه واقعا به زحمتش نمی ارزه

سلام اینا همه هدفشون همینه که اون پول آموزش رو بگیرن فقط و نصرفه برات و نریبنظرم گول خوردی

سلام،این حضوری بود جلسه هاش اینا اعتماد کردم رفتم😔

بنظرتون حالا یه پیام بدم یه درصد شاید برگردونن.البته یه مقدار از الیافشون مونده گفتم اگه ندن منم اون تحویل نمیدم

برای استخدامی چه آنلاین چه حضوری این پول گرفتن در مورد درصد الکی و برگردونده نمیشه

خیلی نامردیه ولی بخدا اصلا آموزشش الکی بود فقط پول میخواستن.کار عروسک پر کردن بود از الیافشون یه مقدار مونده بنظرتون اگه پس ندادن اونو نگهدارم برای خودم گناهه؟

خیلی نامردیه ولی بخدا اصلا آموزشش الکی بود فقط پول میخواستن.کار عروسک پر کردن بود از الیافشون یه مقد ...

قربونت نباید اعتماد میکردی 

به نظرم زنگ بزن به مرجع تقلیدی بپرس اینطور مطمئن تری 

حالا میشه درس عبرتی واسه ات برای آینده نگران نباش 

قربونت نباید اعتماد میکردی به نظرم زنگ بزن به مرجع تقلیدی بپرس اینطور مطمئن تری حالا میشه درس عبرتی ...

۳۰۰ تومن پولی نیستا ولی تو این شرایط که اینجوری مفت مفت پول دادم رفتم خودمم سوختم😑

۳۰۰ تومن پولی نیستا ولی تو این شرایط که اینجوری مفت مفت پول دادم رفتم خودمم سوختم😑

بشه عبرت براتون که الکی و بیجا اعتماد نکنید 

حالا شما بهشون پیام بدید بگید هزینه جلسه اول از مبلغ کم کنید اگه پولی باقی موند پس بگیری که الان خدایی حتی بگه 300 پول یک جلسه هم بوده آدم نمیتونه حرف بزنه

بشه عبرت براتون که الکی و بیجا اعتماد نکنید حالا شما بهشون پیام بدید بگید هزینه جلسه اول از مبلغ کم ...

باشه ممنون وقت گذاشتین ،حالا میگم پس داد که داد ندادم که به قول شما میشه عبرت برام