2777
2789

البته تقصیری هم نداره دوهفتس کارمون تو دکتراست بخاطر همه چیش اینم میگ همش سرکار نمیرم کارم شده دکترا بخاطر حساسیت الکی تو ک الکی هم نبود

حالا هم عطسه میکنه هم سرفه 

حس میکنم خلط داره گلوش 

ولی ظاهری مشکلی نداره بیحال نیست 

چیکارکنم؟؟

البته باید شنبه برم میگ بزار همون شنبه برو ن دوبار باید ۵۰۰ ویزیت بدم

بچه های این سنی فک کنم درمانشون رایگانه حتی اگه بیمه نداشته باشین خودت پاشو ببرش

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرتب بهش شیرتو بده بذار سینه اش گرم بمونه،اصلا هم خونه سرد نباشه داخل یه اتاق گرم نگهش دار هوای سردو نباید نفس بکشه،اگه سرمارو نفس بکشه سرش عفونت میکنه و بینیش خلطی میشه

طفلی،عزیزم🥲

اگ سرفه زیاد داره،حتی تب هم نداشته باشه،عفونت داره

ببرش دکتر

اگ‌کمه،بدنش چاییده،بخور براش بزار و بدنش حسابی از زیر گردن چرب کن تا کف پا،،بعد حوله گرم بزار رو سینه اش تا بهتر بشه

اگ دماغش کیپ شده،ی پماد هست اسمش بِ بِ کُلد،،مخصوص کودکانه،بگیر بمال زیر دماغش،نفسشو باز میکنه،بو ویکس رزماری میده