2777
2789
عنوان

کاردرمانی پسرم

111 بازدید | 19 پست

سلام من پسرم یجا میبرم کاردرمانی کارش خوبه بد نیست ، ولی از وقتی بهش گفتم میخوام از بیمه ام استفاده کنم با بیمه بیام با من افتاده سرلج ؛ دیشب بهم میگه تو با شاسی بلند میای چرا به فکر بیمه ای ؛ من بیمه از شما قبول نمیکنم از کسی قبول میکنم که نیازمند باشه 

وااا چه ربطی داره به ماشین بیمه کردم واسه این روزها دیگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رفتار های بد دیگه هم داره که متاسفانه هرچی ادمه میدم باهش بدتر میکنه

بیشتر تحقیق کن ی جایی بپرس بیمه قبول میکنم برو هر جلسه هفتصد آزاد ظلم بخدا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا هرچی گفتم بهش آزاد حساب کرد منم میخوام هفته آینده دیگه نرم پیشش

اره ی جا ببر که خوب باشه هم بیمه قبول کنه اهوازی هستی

بیشتر تحقیق کن ی جایی بپرس بیمه قبول میکنم برو هر جلسه هفتصد آزاد ظلم بخدا

همین کار دارم میکنم بعد پرو پرو به من میگه من پسرت نگه داشتم برو بقیه بچهای دیستروفی ببین 

همین کار دارم میکنم بعد پرو پرو به من میگه من پسرت نگه داشتم برو بقیه بچهای دیستروفی ببین

وااا بگو آخه خانم دکتر شما درست خواندید واسه همین کار دیگه هزینه اش میگیرید 

ربطی به اون نداره شما چه مدلی حق ویزیت پرداخت میکنیداره ازتون سو استفاده میکنههمسر من پزشکه، خودم حت ...

دقیقا میگه تو پولداری این پولا برات چیزی نیست درصورتی که من شوهرم به سختی بهم پول میده اون ماشینی که دیده مال شوهرمه من همیشه با اسنپ میرم