اول نخود را از ۲۴ ساعت قبل بخیسون و آبشو یک بار عوض کن
بعد به همراه سیر و پیاز و ادویه فلافل و پودر انبه و نمک و فلفل سیاه و قرمز ۴ بار چرخ کن
ادویه فلافل و پودر انبه از بقیه ادویه ها بیشتر باید باشه
بعد که خوب چرخ شد حسابی ورز بده ببین مقدار سیر و پیاز باید در حدی باشه که نه خیلی خیس باشه موادت نه خیلی خشک بعد ورز دادن بزار توی یخچال چند ساعت استراحت کنه
موقع سرخ کردن کمی کنجد بزن کنجد خیلی چرب نباشه کنجد خارجی چربیش خوبه ایرانی خیلی چربه قشنگ نمیشه یه کوچولو آرد بزن و روش کمی بکینک پودر بپاش و دوباره ورز بده که کمی خودشو بگیره و وا نره
حالا تو قابلمه کوچیک روغن بریز طوری که روی گلوله های فلافلتو بگیره روغن که داغ شد مواد را گلوله گلوله کن اروم بزار توی روغن دستکش بپوش که دستت نسوزه با شعله ی ملایم سرخ کن بزار روی توری روغن اضافش بره با سس انبه خونگی بخورید نوش جان
سس انبه هم کمی آب سرد و پودر انبه را مخلوط کن بعد بزار روی گاز مدام هم بزن تا مثل غلظت فرنی بشه سرد شد با فلافل میل کنید