2777
2789

برید کنار سلطان فلافل خونگی اومد 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی یه چی میگه آخرم مثل بیرونیا نمیشه

برای من مثل بیرونی هم بهتر میشه 

الان میفرستم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من قبلنا بلد نبودم با نخود پخته درست میکردم. و ادویه هم ناقص میزدم. ولی الان با نخود خام میپزم. و حتما هم تخم گشنیز اضافه میکنم عالی میشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

اول نخود را از ۲۴ ساعت قبل بخیسون و آبشو یک بار عوض کن 

بعد به همراه سیر و پیاز و ادویه فلافل و پودر انبه و نمک و فلفل سیاه و قرمز ۴ بار چرخ کن 

ادویه فلافل و پودر انبه از بقیه ادویه ها بیشتر باید باشه 

بعد که خوب چرخ شد حسابی ورز بده ببین مقدار سیر و پیاز باید در حدی باشه که نه خیلی خیس باشه موادت نه خیلی خشک بعد ورز دادن بزار توی یخچال چند ساعت استراحت کنه 

موقع سرخ کردن کمی کنجد بزن کنجد خیلی چرب نباشه کنجد خارجی چربیش خوبه ایرانی خیلی چربه قشنگ نمیشه  یه کوچولو آرد بزن و روش کمی بکینک پودر بپاش و دوباره ورز بده که کمی خودشو بگیره و وا نره 

حالا تو قابلمه کوچیک روغن بریز طوری که روی گلوله های فلافلتو بگیره روغن که داغ شد مواد را گلوله گلوله کن اروم بزار توی روغن دستکش بپوش که دستت نسوزه با شعله ی ملایم  سرخ کن بزار روی توری روغن اضافش بره با سس انبه خونگی بخورید نوش جان 

سس انبه هم کمی آب سرد و پودر انبه را مخلوط کن بعد بزار روی گاز مدام هم بزن تا مثل غلظت فرنی بشه سرد شد با فلافل میل کنید 

بله تخم گیشنیزم خیلی بهش عطر میده ددست داشتی بزن بهش 

چه جوری با نخود خام؟

با نخود خام مثل سنگ میشه 

ادویه فلافل دارن فروشگاها?

بله