2777
2789
خدایی مرغ بهتر از جوجه اس البته ازنظر من

منم جوجه بدم‌میاد

مرغو همه دوس دارن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت مرغ بپز 

الان برای هر نفر باید حداقل ۱۸۰ پول جوجه بدی که میشه نزدیک ۱ونیم

تازه بقیه چیزام هست برنج و سالاد و...

مرغ راحته بذار تو یه ماهیتابه بزرگ تفتش بده بعد دوسه تا پیاز بذار دورش و هویج و زعفرون و...با یه کم آب بذار بپزه .راحته

تو این گرونی خصوصا تو فصل پاییز کی میره مهمونی اخه خرج میندازن دست طرف

ی هفته است مهمون دارم😒مادرشوهرم و خواهر شوهرم واسه تعمیرات خونشون

اومدن اینجا خونمون

همش در حال پخت و پز و شستشو ...خداکنه تا فردا تموم شه برند.خیلی خسته شدم ولی اصلن به رو خودم نمیارم!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ی هفته است مهمون دارم😒مادرشوهرم و خواهر شوهرم واسه تعمیرات خونشوناومدن اینجا خونمونهمش در حال پخت و ...

خب اشتباه همینه که به روی خودت نمیاری و درحق خودت ظلم میکنی

مهمونی که بیشتر از یه روز میمونه فرق میکنه-باید استراحتت و داشته باشی برای یه سری کارا از اونام کمک بخوای-مثلا بدی خواهرشوهرت خونه رو جارو بکشه یا سالادی درست کنه-اینجور که نم پس ندی به بدنت فشار میاری

وقتی خسته میشی اتفاقا نشون بده تا بیشتر قدرتو  بدونن  و بگن ای بابا چه تو زحمت انداختیمش حسابی ازینکه ازشون تو این مدت پذیرایی کردی شرمنده و درصدد جبران باشن

اینا پروهستن رو بدی میشه همینه دبگه تازه مرع و جوجه هم هر هفته براشون میزاری چه شود چی از این بهتر

منکه نمیتونم بگم نیا اون باید شعور داشته باشه هی نپره بیاد