2777
2789
عنوان

از چهار صبح بوی گوشت و برنج دیوانه کننده ای به مشام میاد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 89 پست
منم از کله صب دارم واسع پسرم اش رشته میپزم بوش همه جا پیچیده 💔💔😂ظهر زمدرسع بیاد خوشحال بشهبچم مری ...

سایه تون مستدام 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیدونم چیه.یه بوی عطری میده این گوشت همراهش بوی یه برنج خیلی محشر

نه بابا مرغ همسایه غازه خودتم بپزی همین بورو میده ادویه مختلف بزنی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شاید یا کارمند هستن دارن غذا درست میکنن بذارن تو یخچال برن سرکار یا نذری درست میکنن دیگه نمیشه که بگ ...

میگم اگه مهمان دارن مگه نباید برنج و مرغ بپزن ؟این یه غذای دیگس انگار همراه هم گوشت بره و برنج پخته میشه

نمیدونم بوی چیه.بخدا یه شب میخواستم بخوام به هیچی فکر نکنم.انقد این بو شدیده انگار قابلمه در حال پختش کنار تشک من بود.تمام شب نخوابیدم

شنیدی میگنهمینکه چیزی ازدست میدیم  برامون عزیز میشه؟

مشکل از غذا نیست از تو هم نیست

مشکل اینه که میخواستی بخوابی اگه نمسخواستی بخوابی بوی ییس نمیومد خخخخخخ

دیگه سعی نکن بخوابی خخخخخخخخخ

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

سایه تون مستدام

قربونت برم عاشق ابش و رشته های تو اشه با ولع میخوره 😂

فکرکن این همه زحمت میکشم بخاطر ابش فقط 

خیلی بدغذاس

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

قربونت برم عاشق ابش و رشته های تو اشه با ولع میخوره 😂فکرکن این همه زحمت میکشم بخاطر ابش فقط خیلی بد ...

بازم همونو هم میخوره غنیمته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

منم اوندفعه رفته بودیم روپشت بوم کباب کردم دلم هوس کرده بود زن همسایه رودیدم شروع کردبه نفرین که خدا اینجورش کنه خدااونجورش کنه دوتابچه ام بوی کباب می اومدمیگفتن مامان ماکباب میخوایم اصلا دهنم بازمونده بود که یه خانوم چجورزبونش بازبشه به نفرین قبلا چنددفعه کباب میکردم بهشون داده بودم ولی دیگه حس کردم داره سواستفاده میکنه

گاهی انسانم آرزوست
اره خب شاید یکی نداشته باشه الان برنج کیلو ۴۰۰تومن بخره بقیه گناه دارت

با این تفکر ملت باید زندگیشون رو تعطیل کنن!

هر کسی زندگی خودش داره 

بقیه هم باید یاد بگیرن چشمشون به زندگی بقیه نباشه 

نه که یکی اصول زندگیش رو تغییر بده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

میگم اگه مهمان دارن مگه نباید برنج و مرغ بپزن ؟این یه غذای دیگس انگار همراه هم گوشت بره و برنج پخته ...

دیگه ذائقه هرکسی فرق داره از اون گذشته حتماً برا مهمون نیست که شاید برا خودشونه شاید غذا کارمندیه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
درست صحبت کن تو چته،اون اگه شعور داشت غذایی نمیپخت ک همه بوش رو بشنون،ما دوساله خونه کباب نمی ثذیم‌ب ...

فقط کباب بو داره!

قیمه،قرمه،آش... هر چی بپزی بو داره و ممکنه یکی دلش بخواد با این حساب هیچی نباید بخوریم