2777
2789
عنوان

از چهار صبح بوی گوشت و برنج دیوانه کننده ای به مشام میاد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زمان هایی که صبح باید برم سرکار 

یا صبح زود اماده میکنم که فقط ظهر جابیوفته 

یا از شب قبل تا صبح میذارم جا بیوفته

پس همسایه های منم ممکنه دلشون بکشه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الهی بمیرم کوفتشون بشه خدا لعنتش کنه

این چه حرفیه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الهی بمیرم کوفتشون بشه خدا لعنتش کنه

جدی گفتی😐😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم از کله صب دارم واسع پسرم اش رشته میپزم 

بوش همه جا پیچیده 💔💔😂

ظهر زمدرسع بیاد خوشحال بشه

بچم مریضه صداش خروسکی شده بدجور

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

شاید یا کارمند هستن دارن غذا درست میکنن بذارن تو یخچال برن سرکار یا نذری درست میکنن دیگه نمیشه که بگی نکنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
گوشت دیوانه کننده نیست مشمئز کنندست مخصوصا گوشت قرمز که مزه خون میده پاشو خودت بپز همسایه چه بدونه ت ...

بخدا نمیدونم چیه.یه بوی عطری میده این گوشت همراهش بوی یه برنج خیلی محشر

منم کارمندم صبح ناهارمو آماده میکنم تا ظهر برم فق بمونه دم کردن برنج جا افتادن خورشت

عزیزم حقوق کارمندی روز  اول ماه واریز میشه ؟

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید