2777
2789
عنوان

بچمو نفرستادم مدرسه عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 51 پست

من خودم همیشه این مدلی بودم خوابالو ولی خوب میرفتم مدرسه عادت میشه براش بفرست بره مدرسه روزگار مادرت و بچه ها همینه دیگه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

خب اینجوری فایده نداره ک گیج و منگ سر کلاسبشینه چیزی ک نمیفهمه هیچی ممکنه بدخلقی هم کنه سرکلاس

تا برسه مدرسه خواب از سرش می پره. این حرفا نیست. تازه حتی اگه چیزی هم نفهمه باز تو مدرسه باشه بهتره. دیگه خود دانی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس ت ام باز پسرم مریض بود به معلمش پیام دادم که اگر تدریس دارن همون ساعت تدریس ببرم با ماسک ب ...

مریض ک بچه های دیگه گناه دارن 

خود معلمام میگن نفرستین

فوقش تو خونه کار میکنی باهاش چرا عقب بیفته

وا اینطوری اصلا نباید بره مدرسه هوای بیرون به سرش میخورد خواب از سرش میپره آدم بی‌خیالی هستی

اتفاقا خیلیم حساسم ولی دلم نمیخاد بچم با انرژی منفی و بدخلقی بفرستمش سرکلاس

همین الان ببرش تا ۸ هم ببری خوبه

من هیچوقت از این دلسوزیا نکردم 

پسرم پارسال مریض شد وقتی خوب شد فرستادمش مدرسه. اون روز مدیر زنگ زد گفت پسرتون میگه حالم خوب نیست میخوام برم خونه واسش سرویس گرفتن اومد خونه بعد دیدم بچه ماشاالله سرحاله بازی میکنه گفتم مامان پس چرا اومدی گفت واسه احتیاط ترسیدم حالم بد بشه وای من نمیدونستم چی بگم فقط بهش گفتم عزیزم ریاضی داری زنگ آخر درس میده لباساتو بپوش برو مدرسه سرویس گرفتم دوباره فرستادمش و زنگ زدم مدیر واسش توضیح دادم خخخخخخ

خواستم بگم عزیزم  بچه رو نباید بدعادت کنیم 

خدایا ااااااااااا شکرت
شنبه بره مدرسه دوستاش میگن برای چی نیومدی می‌فهمه دروغ گفتید راستشو بگو تا خودشم یکم به فکربیفته

ن بابا بچه ن اینا چیزی یادشون نمیمونه

من هر روز میبینم تو گروه روزی دو سه نفرشون

غیبت داره چیز عجیبی نیس ک 

همین الان ببرش تا ۸ هم ببری خوبهمن هیچوقت از این دلسوزیا نکردم پسرم پارسال مریض شد وقتی خوب شد فرستا ...

حالا از امروز گذشت چون هنوز الفبا رو شروع نکردن

ولی انشالله از هفته ی بد نمیزارم بد عادت بشه

خودممم خیلی حساسم رو درسش

پیام میدم معلمش ببینم چیا باهاشون کار 

میکنه باهاش تمرین میکنم تو خونه

خب همین دلیلش وقتی پدر مادر شب دیر بخوابن بچه هم به سبک اونا عادت میکنه .نکن خواهر من زود خاموشی بزن ...

کی گفتم بچم بخاطر من دیر خوابیده

عادت داریم پسرم رو ۸یا ۹ میخوابونم

گفتم دیروز ظهر استثنا پسرم زیاد خوابید

شب دیر خوابش برد منم مجبور شدم پا به پاش

بیدار بمونم وگرنه خودم ۱۰ شب بیهوش میشم 

از خواب

حالا از امروز گذشت چون هنوز الفبا رو شروع نکردنولی انشالله از هفته ی بد نمیزارم بد عادت بشهخودممم خی ...

اره عزیزم حالا یبار اشکال نداره اما از این به بعد دیگه دلسوزی نکن بچه ها مدرسه همو میبینن سرحال میشن صبح اولش سخته بعدش دیگه پر انرژی میرن سرکلاس 

خدایا ااااااااااا شکرت
وا اینطوری اصلا نباید بره مدرسه هوای بیرون به سرش میخورد خواب از سرش میپره آدم بی‌خیالی هستی

اره راست میگی بیخیالم ک عذاب وجدان گرفتم 

اومدم تاپیک زدم😐