2777
2789
عنوان

دیگه شورشو در آوردن با تاپیک های مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 34 پست
اینقدر خیانت خوندم شکاک شدم همش حس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه من خبر ندارم اینقدر خل شدم که فکر من ...

واقعا هم تاثیر داره

خیلی ها رو دیدم که به خاطر همین تاپیکا شک پیدا کردن و یا اتفاقات دیگه

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خیلی کم پیش میاد تاپیک خیانت بخونم اصلا دلم نمیخواد همچین تا پیک هایی بخونم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
متاسفانه انگار همينا بازيديدش بيشتره من هرچي تاپيك گذاشتم كمك خواستم راجبه بارداري گفتم بيايين باهم ...

بعد اخه تو اکثر تاپیک هایی هم که واقعا مشخصه سرکاری یا بیهوده اس

همه میرن و به شوخی و خنده میگیرن و هی یه استارتر هم میگن دروغه و سرکاری

همین باعث بازدید بالا و بالا موندن اون تاپیک بی محتوا میشه دیگه

واقعا خیلی مسخره بود اون تاپیک خیانت جاری که بسته هم شد

من به خدا خوندم و هیچ قضاوتی نکردم تا ببینم نهایت استارتر میخواد به چی برسه و چه همفکری یا کمکی لازم داره، گرچه کاملا مشخص بود که چقدر مسخره اس، نمیگم دروغه، ولی خیلی دیگه مشمئز کننده شده این تاپیک ها و به خصوص تعریف یه زندگی دیگه اونم از این نوع واقعا حالت تهوع اور

واقعا هم تاثیر داره خیلی ها رو دیدم که به خاطر همین تاپیکا شک پیدا کردن و یا اتفاقات دیگه

اره خیلی 😢😢

همش به خودم میگم نرم تو این تاپیکا باز فضولیم گل میکنه 😕😕 بعضیاشونم اصلا واقعی نیست فقط اعصاب بقیه رو بهم میریزه خدا از اونایی نگذره که دروغ میگن و بقیه رو سرکار میزارن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من خیلی خیلی کم پیش میاد تاپیک خیانت بخونم اصلا دلم نمیخواد همچین تا پیک هایی بخونم

حالا انقدر این نوع تاپیک هی داره زیاد میشه اینو مثال زدم

تاپیک های بی محتوا واقعا خیلی مسخره اس

خواهش میکنم به خاطر احترام به خودمون هم که شده تو این تاپیک ها هیچ پستی نذاریم که تاپیک بی محتوا بالا نمونه و باب نشه تو سایت و همه فکرشون ب ه سمت اینکه منم یه همچین تاپیکی بزنم

بعد اخه تو اکثر تاپیک هایی هم که واقعا مشخصه سرکاری یا بیهوده اس همه میرن و به شوخی و خنده میگیرن و ...

عزيزم چن روز پيش خانومي داستاني از خيانته شوهرش گفت بعد دو روز امد گفت بچه ها دروغ گفتم ميخواسنم عكس العمل شمارو ببينم😐 نميدونم چرا انقذ واسع خانوما جذابه دعوا با مادرشوهر دعوا با جاري خيانته شوهر 😐

آقا یه تاپیک بشه جز پر بازدیدا چی گیر طرف میاد ؟این یسوالی هست که از روزی که عضو شدم تو ذهنم بود&nbs ...

چه میدونم واقعا

حالا پر بازدید بشه و با محتوا خوبه

تاپیک های مشمئز کننده که بالا میمونن ادم خیلی برای تفکرات جامعه ناراحت میشه

عزيزم چن روز پيش خانومي داستاني از خيانته شوهرش گفت بعد دو روز امد گفت بچه ها دروغ گفتم ميخواسنم عكس ...

خیلی زشته که این اتفاق داره میشه عادی برای همه

من که مجردم اصلا فکر میکنم همه مردا حتما با یه زن تو یه دوره ای از زندگیشون به نوعی یه رابطه ای داشتن

خیلی زشته که این اتفاق داره میشه عادی برای همه من که مجردم اصلا فکر میکنم همه مردا حتما با یه زن ...

نه عزيزم همه مثل هم نيستن فقط مردا كه اينكارو نميكنن الان خيلي از زنايه شوهر دار دارن ب شوهراشون خيانت ميكنن خيانت هيچ ربطي ب مرد بودن يا زن بودن نداره

تاپيك كه زياده بچه ها اوني رو كه دوس ندارين باز نكنين بريد يكي ديگه

عزیزم حرف شما درسته واقعا

ولی مشکل اینجاس که دارن قبح ریزی میکنن با یه سری از تاپیک ها و عنوان ها

نه عزيزم همه مثل هم نيستن فقط مردا كه اينكارو نميكنن الان خيلي از زنايه شوهر دار دارن ب شوهراشون خيا ...

بله

درسته

تو پست هامم گفتم که چه مرد چه زن

من چون خودم خانم هستم اینو گفتم

اخه تو اون تاپک جاری خیانت کار چند نفر هم اومدن گفتن که یه زنه خیانت کرده و مردا التماسش کرد برگرده و یا امثالهم

من نمیگم دروغه

ولی واقعا خس میکنم خیلی داره این مسائل عادی سازی میشه