2777
2789

واقعا دیگه شورش در اومده

یه نفر یه مشکل و سوالی داره جای خود

که اکثرا هم بی جواب می مونه

بعد یکی تاپیک میزنه، خیانت جاری، انقدر چرت و مسخره تعریف میکنه و وسط اش هم چند نفر از خیانت های دیگه میگن که ادم حالش به معنای واقعی بد میشه

درسته این مسائل تو جامعه هست، ولی حالا هیانت خیانت و هی گفتن از زندگی جاری و برادرشوهر و خواهرشوهر مه همگی دست به خیانت زدن چه تاثیری داره واقعا؟؟؟؟؟؟

یکی دیگه تاپیک میزنه فیلم خیانت شوهرم، بعد میگه برای چندسال یا چند وقت پیش، علت مطرح کردنش رو هم میگه تجربه بشه برای دیگران

خوب تجربه چی دقیقا؟؟؟ مردی که بخواد خیانت بکنه میکنه دیگه با زن

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"

به خدا حس میکنم نصف بیشتر این تاپیک ها حالا با مشکلات و عناوین مختلف فقط برای قبح ریزی و عادی سازیه

اخه اینهمه میگن حتی اقرار به گناه نکنید، بعد اینجا تا دلت بخواد انواع و اقسام زندگی های فلانی و بهمانی تعریف میشه

یه وقت هست یکی براش یه مشکلی پیش اومده، واقعا هم مشخصه و نیاز داره یا درد و دل کنه یا راهنمایی، ولی واقعا تاپیک های مسخره که از اولم همه میدونن سر و ته نداره خیلی زیاده

و درد اور تر اینکه سریع پر بازدید میشه

انگار خود ما هم کشش پیدا کردیم سمت این تاپیک ها و به خصوص تعریف های ذره ای استارتر

ازتون خواهش میکنم همگی تجدیدنظر کنیم توی بازدید تاپیک هایی که استارتر به شعور کاربرها توهین میکنه

حتی تاپیک هایی که هی باید بگن همه خب خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر خیانت خوندم شکاک شدم همش حس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه من خبر ندارم اینقدر خل شدم که فکر منم اخر با این شکام گند بزنم به زندگیم 😔😔😔

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
فکر کردم تاپیک گ و ز و رو میخوای بگی😆

منم 😂

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

باهات موافقم .مردم ایران به دیدن صحنه ی اعدام بیشتر علاقه دارن تا بوسیدن دوتا عاشق تو پارک!الان یکی تاپیک بزنه از شوهر و خانواده شوهرش تعریف کنه همه میگن که چی.پز میده و فلاان 

فک کنم احساس آرامش میگیرن ببینن از خودشون بدبختر هم هست 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
فکر کردم تاپیک گ و ز و رو میخوای بگی😆

انواع و اقسام تاپیک ها

واقعا درسته اینجا مجازیه

ولی ادم های واقعی با این افکار تو جامعه هستن دیگه

خیلی تاپیک های بی محتوا و بی شرمانه و بی هدف زیاده

و بابد یه قانون نا نوشته بشه که اصلا هیچ پستی گذاشته نشه

هیچ پستی

متاسفانه انگار همينا بازيديدش بيشتره من هرچي تاپيك گذاشتم كمك خواستم راجبه بارداري گفتم بيايين باهم حرف بزنيم راحبش يه نفر امد فقط هيچ كس اهميت نداد با اينكه اينجا برايه بارداري و مادراست و ني نيا اما انگار اصله سايت و فراموش كردن و چسبيدن ب فرعيات