2777
2789

کرده بود ۵ سال بود با نامزد اولش بود سال سوم با نامزد دومش دوست میشه به مدت دوسال تو مرحله کارای طلاق بودن رفت خواستگاری نامزد دومی و عقد کردن پیره کلا ی پرشیا داره  بابا مستاجر داداش مستاجر دوسال نامزد بودن ب شدت وعض مالی ضعیفی داشتن موندم پسره چجوری دختره رو فرمالیته شمال برده حنا بندون عروسی باغ عکاسی کردن کیک گرفتن سرویس ۴۰ گرمی خریده خونه اجاره کرده تیکه جهاز خریده خرید عروسی کرده کسی ک واقعا آه در بساط نداره خیلی تعجب میکنم همه میگفتن ااز کجا آورده 

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد دختره داره

ن بابا

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

تو این مملکت پولدارشدن راحت ترین کاره.

با پول حروم بله

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

خاک بر سرش ..وقتی با نامزد اولش بوده با دومی دوست میشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خاک بر سرش ..وقتی با نامزد اولش بوده با دومی دوست میشه

دختره. رو نمی‌خواسته چون فامیل بوده باباش نمیذاشته طلاقش بده پسره هم افسرده شده

دختره. رو نمی‌خواسته چون فامیل بوده باباش نمیذاشته طلاقش بده پسره هم افسرده شده

نمی‌خواسته عقدش نمی‌کرده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نمی‌خواسته عقدش نمی‌کرده

اره خب ... 

ما دو شب پیش رفتیم خاستگاری ی دختر، داداشم دیده بودش.منو خواهرم و مادرم.بعد داداشم از نظرش خوب بود و پسند کرده بود.ماهم گفتبم خوبه بد نیس.تو ی روستای اطراف شهرمون بود.دختره خوشگل بود.مامانم هم از نظرش اوکی بود.ولی چون سنش کم نبود ما شک کردیم چرا تا این سن ازدواج نکرده.دیروز ملمانم زنگ زد ک دختره ی بار ازدواج کرده جدا شده.حالا داداشم از نظرش اوکیه و گفته من مشکلی ندارم ولی مامانم دپرس شده.بنظرتون خوبه یانه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ما دو شب پیش رفتیم خاستگاری ی دختر، داداشم دیده بودش.منو خواهرم و مادرم.بعد داداشم از نظرش خوب بود و ...

سنش کمه یا زیاده؟؟؟؟ تو عقد جدا شده یا عروسی؟

اگه داداشت پسندیده و خوشگله و با خلاقه ی مدت آشنا شن بعد ازدواج کنن

ما دو شب پیش رفتیم خاستگاری ی دختر، داداشم دیده بودش.منو خواهرم و مادرم.بعد داداشم از نظرش خوب بود و ...

تو عقد یا بعد عروسی ؟

حتما تحقیق کنید دلیل جدایی رو ببینید 

مثلا دختره خیانت کرده باشه یا از اینا باشه که دنبال مهریه است چی !

من فقط یه مثال زدم حتما تحقیق کنید 

لایک نکنید 🙏