2777
2789

اینکه قبل و بعد شیر دادن با آب ولرم سینمو بشورم و ویتامین اد بزنم 

تخت کنار تخت خودم خیلی به دردم خورد 

پماد کالاندولا عالی بود 

اینکه حتماااا به بچه چند روز اول شیر خشک کمکی بده و گول اینکه بهت میگن شیرت زیاده و ... نخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سرنگ ببر با خودت شیرت رو با دست بدوش  توی قاشق بریز و با سرنگ از توی قاشق بکش و گوشه لپ بچه خالی کن ته حلقش نریزی خفه ش کنی گوشه لپش بریز 

اوایل بچه خوب سینه رو مک نمیزنه آغوز هم سفته اینطوری شیرنوشی بچه رو زیاد می‌کنی زردی نمیگیره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اگر پاییز زمستون زایمان می‌کنی حتی اگر گرمایی هستی و معمولا توی پاییز زمستون لباس چندان گرم نمیپوشی اینو بدون بعد زایمان داستان فرق می‌کنه اگر سزارین شده باشی دو لیتر خون از دست دادی اگر طبیعی باشی یک لیتر خون از دست دادی به شدت سردت میشه اگر لباس گرم نداشته باشی لرز های شدید میگیری یه لباس بسیار گرم در حد کاپشن حتما بیرون رفتنی بپوش مثلا از بیمارستان داری میای خونه یا بچه رو میخوای ببری دکتر و... لباس کاملا گرم بپوش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان یادم اومد دکتر به من گفت سه چهار بار پشت سر هم به فاصله ۲ ساعت شیرتو بدوش اگه هر دفعه سی تا شد بدون شورت کافیه اگه نه حتما کمکی بده 

بچه من قند خونش افتاده بود روز دوم به خاطر کمبود شیر 

خاک بر سر دکتر بیمارستان گفت شیرت کافیه و اصلا کمکی نده 

هنوز یادم میاد بدنم می‌لرزه بعد از اینهمه سال

به هیچ وجه باد سشوار به بخیه هات نزن ، سشوار گرد و غبار محیط رو می‌کشه و مستقیم به بخیه منتقل می‌کنه 

به جاش اگر چراغ مطالعه لامپی داری که اونو استفاده کن اگر نداری به شوهرت بگو با یه سیم و سرپیچ  و لامپ برات لامپ درست کنه روزی نیم ساعت گرمای اون لامپ رو به بخیه هات بزن فقط حواست باشه نسوزی به شدت روی بهبود فوری بخیه ها کمک کننده ست چون جریان گردش خون رو سریع می‌کنه و این یعنی بهبود سریع تر 

دماسنج بزار تو اتاق بچه تا دما ۳۷ باشه حتما و تو اون دما میتونی بچه رو لباس راحت بپوشونی بدون نگرانی بدون کلاه و ...

حتماااا برای بچه پتوی گرم همراهت ببر حتی اگه تابستون متولد بشه چون پتوی بیمارستان نازکه و بچه من دست و پاش یه کرده بود با اینکه تیر ماه بود

کرم شقاق سینه بخر و صبر نکن که سینه اذیت بشه تا استفاده کنی چون نوزاد هنوز مکیدن رو خوب بلد نیست و احتمال آسیب به بافت سینه زیاده 

بعد از هر شیردهی بزن

مدلهایی بخر که نیاز به شستشو نداره

مثلا ژنوبایوتیک قابل خوردنه!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

سرهمی برا بیمارستان خیلی سخته

.چند دست بلوز و شلوار مناسب فصل ببر

اینجوری راحت‌تر پوشک بچه رو چک می‌کنی 

ولی وقتی اومدی خونه و مخصوصا بعد افتادن بند ناف، بادی و زیردکمه خیلی کاربردی میشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

معجزه شیاف دیکلوفناک رو نادیده نگیر

کرم فییرینولایزین رو از دکترت بپرس برای بخیه ها

راه برو، بعد از زایمان تا میتونی راه برو

وا چرا شیر خشک بده؟

نوزاد هر چی بیشتر بمکه شیرش بیشتر میشه و غذای آبکی هم خوب بخوره 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...