2777
2789

با کادر اداری یجا که پسر بود اشنا شدم

بعد شماره دادیم و اینا😑

خلاصه این ۱ هفته درمورد هدف و اینا از رابطه حرف میزدیم

دیشب تو حرفاش گفت من میخام با پارتنرم رابطه داشته باشم و بهش متعهد هستم و دوسش دارم و دوروغ تو کار من نیست 

کلا یجوری حرف میزد که خیلی پاک و معصومه🙄🙌

همون موقعه گفتم ببخشید ما اشتباه باهم اشنا شدبم من چنین نیتی ندارم و بهتره دیگه ادامه ندیم 😶🙄 

باز امروز پیام داد منم بعد ۶ ساعت جواب دادم ک ناراحت شدی گفتم نه تو هدفت رو واضح گفتی منم فهمیدم بکار همدیگه نمیام و پند بار گفتم دیگه کافیه پیام دادن ما راهمون از هم جداست 😒⭕️

گفت من ازین اخلاقت خوشماومده و واقعا میخوامت رابطه هم ازت نمیخام اخرین اولویت منه ، منم گفتم چرا حرف دیشبتو عوض میکنی تو هدفت از رابطه مشخصه دیگ نزن زیر حرفت

و دیگ گفت باشه تموم 

نمیدونم باز چقدر ممکنه پیام بده و من چطور باید برخورد کنم❗️❗️❗️❗️

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سر بی تربیتشچندسالشه

خبرش نمیدونم فکر کنم بالا باشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
امتحانتوپس دادی

اووو

شاید خواسته امتحانت کنه

خبرش

جواب نده

اونایی ک حرف از رابطه نمیزنن اوضاشون خرابه چ برسه ادمی‌ک همون اول حرف از رابطه زده 

بعدشم ک گفته ازت رابطه نمی‌خوام 💩اضافه خورده

اگر باهاش وارد رابطه بشی کم کم ی کاری می‌کنه ک‌ب اونجا بکشونه کارپ

بلاکش کن

اون رابطه میخواد تو هم خط قرمزته و تموم کردی رابطه رو.

دیگه بیشتر از این پیام بده میشه مزاحمت‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️