2777
2789

من برابچه های سرطانی محک هرهفته میزنم الان توگوگل بزن میاره برات پرداخت انلاین انجام میدم چنددفعه گره سخت توزندگیم بود یه جورایی باورکردم این بچه هارونمیدونم حالا کارم چقدردرسته

گاهی انسانم آرزوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیدم ولی میدونی حساب به اسم خودم ندارم گفتم با این کدای هف هشتاد شاید صدقه داشته باشه

کدها هم دارن. مثل هف هشتاد ، هفتصد و بیست و چهار و ... اونجا هم با بخش احسان میتونی پرداخت کنی

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

کدها هم دارن. مثل هف هشتاد ، هفتصد و بیست و چهار و ... اونجا هم با بخش احسان میتونی پرداخت کنی

ایشالله پولمون جا درستی خرج بشه 🤲

حالا دو قرون دادیم 😂 

یه جکی بود میگفت همسایمون نیم کیلو گوشت نذری داده از اونموقع هر دفعه که منو میبینه میگه چاق شدیا 😂😂

ایشالله پولمون جا درستی خرج بشه 🤲حالا دو قرون دادیم 😂 یه جکی بود میگفت همسایمون نیم کیلو گوشت نذری ...

مهم نیته، نه مقدار پول

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.