رشتهای که میخواستم نیاوردم تو دانشگاه زد علوم تربیتی آوردم نمیدونم ولی کارم شده هرشب گریه کردن رفتم شهریه رو دادم ولی نمیشد تو خونه هم بمونم الان چه مرگم شده چرا باید انقدر دلم بگیره🥲💔
راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگیهای خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربههای بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم🌎.
منم خیلی دلم گرفته رشنع ایه ک میخاستم اما چون تو انتخاب رشته اشتباه کردم میترسم برم وابسته رشتع شم ب ...
چی میخواستی نیاوردی گلم🥲
راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگیهای خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربههای بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم🌎.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون چیزی ک میخواستم اوردمانتخاب رشتمم درستع تو ثبت نام غیرحضوری معدلی ک زدم کمتر از معدل خودمههی خد ...
من رفتم اون دانشکده گفت که نمیتونی بیایی باید دیپلم مرتبط داشته باشی🥲💔
چی میخواستیبا کنکور بودی یا بدون کنکور لعنت بهشون بااین ادا هاشونبدم اومده دیگه از هرچی درس
مهندسی کامپیوتر
بدون کنکور بود
چی بگم بخدا