2777
2789
عنوان

در جواب درخواست رابطه پسره این حرکت رو انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 26 پست
باورش نکن اول از در مستقیج صحبت کردن وارد شده وقتی واکنش نشون دادی پیش خودش گفته حالا در طول زمان را ...

ذرست میگی واقعا حق باتوعع

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عع یعنی کارم درست بود؟؟؟بعد گفت بیا ببینمت باهات حرف بزنم ، گفتم دلیلی نداره وقتی منو تو باهم صنمی ن ...

صد در صد کارت درست بود. کاملا هدفشو از اول گفته و به اون که حرفشو عوض کرده هم توجه نکن همش تله ‌ست. آدم حسابی که قصدش جدیه همون اول پیشنهاد رابطه نمیده که. 

‌‌‌‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واقعا انقدر الان ادما عوضی شدن نمیشه به هیپکس اعتماد کزدولی خیلی زود بود این حزف رو زد خیلیواقعا ...

به اینم توجه کن که اگه کثیف و دروغگو بود زود نمیگفت و گولت میزدکلا اون معیاراشو شاید از رابطه گفته نه همین الان!

متولد چه ماهیه؟

صد در صد کارت درست بود. کاملا هدفشو از اول گفته و به اون که حرفشو عوض کرده هم توجه نکن همش تله ‌ست. ...

درست میگی واقعا

مچکرم از شما که کمکم کردید وقت گزاشتید و باعث شدید بفهمم مسیر درست رو رفتم

میدونی گاهی ادم فکر میکنه طرف واقعا هدفش این نیست

از اینستا و تلگزام هم شماره و پیجمو داره

انفالوش کنم و شمارشو حذف کنم؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
به اینم توجه کن که اگه کثیف و دروغگو بود زود نمیگفت و گولت میزدکلا اون معیاراشو شاید از رابطه گفته ن ...

نمیشه ک گفت ادم صادق و مورد اعتمادیه پس زود گفته

چه ربطی دازه به ماه تولد 

بلاکش کن

تو خودت با توجه به اینکه پسری نظرت چیه

درست میگی واقعامچکرم از شما که کمکم کردید وقت گزاشتید و باعث شدید بفهمم مسیر درست رو رفتممیدونی گاهی ...

خواهش می‌کنم عزیزم کاری نکردم من.

توی روابط امروزی سخت ترین قسمتش همینه که همون ابتدا بفهمی طرف دنبال رابطه‌ست فقط یا واقعا بهت علاقه داره. و حالا این مورد خیلی پسره نابلد بوده و همون اول خودش رو لو داده، یهو میبینی پسره نقش بازی می‌کنه و هفته ها یا حتی دو سه ماه بیشتر طول می‌کشه که روی واقعیشو نشون بده.

آره اینستا آنفالوش کن. تلگرام رو دست نزن برات مهم نباشه. پیام هم داد جواب نده. شمارشم نه پاک نکن، که اگه زنگ زد پیام داد بدونی اونه خب سردرگم نشی.

‌‌‌‌...

خواهش می‌کنم عزیزم کاری نکردم من.توی روابط امروزی سخت ترین قسمتش همینه که همون ابتدا بفهمی طرف دنبال ...

ولی نسبت به اینکه سنش هم بالاست فکر نمیکنم نابلد باشه

تو کل حرفاش میگفت من مورد اعتمادهمه هستم

کل فامیل بهم میگن تو جقدر ادم امن و مطمعنی هستی

من فلانم من بهمانم

ولی خب مچکر ازتون

اما نمیدونم چرا حس میکنم انفالوش نکنم واقعا نمیدونم 

ولی خب قطعا انفالو میکنم بازم مچکر ازتون

به نظرم حق با شماست بلاکش کن کسی که حرفشو عوض کنه بدرد نمیخوره

مچکر

کاربرای نی نی سایت درست راهنمایت کردن نظر منم مثل هموناس خودت هم دختر زرنگی بودی پی به هدفش بردی خودتو نباختی تن بهش ندادی آفرین بهت🧕🧕🧕

از اون پسرههم شوهر درست حسابی درنمیاد خیالت تخت.

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته